Početna Gadgets Najbolje vežbe na spravi za veslanje za muškarce

Najbolje vežbe na spravi za veslanje za muškarce

Ne trošite vreme i naučite kako da izvučete maksimum iz treninga na spravi za veslanje.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Sprava za veslanje se vraća na velika vrata.
Posle preko potrebnog unapređenja tehnologije kao i stilskog dojma, za ovim neopevanim herojem sveta fitnesa nastala je pomama među zategnutim ljudima Holivuda.

Što se tiče postizanja izvajanog tela, veslanje na suvom je vežba kojoj nijedna druga ne može ni da se približi. Veslanje u trajanju od 50 minuta može da sagori do 1.200 kalorija, duplo više od spininga.

IFA 2019 IN PAGE

Svaki zaveslaj aktivira listove, kvadricepse, zadnju ložu, zadnjicu, trbušne mišiće, bočne trbušne mišiće, grudi, bicepse, tricepse, deltoidne mišiće, gornji deo leđa i široke leđne mišiće.

Svako ponavljanje u suštini predstavlja nožni potisak, mrtvo dizanje i zaveslaj. I s obzirom na to da aktivirate sve mišićne grupe na vašem telu, otkucaji srca su vam podignuti.
Ukratko, sa jednom prostom vežbom, bilo u grupi ili samostalno, postićićete izvajano telo pravog veslača.

Postignite savršenu formu

Tehnika 1: Početna pozicija (the Catch)

Stavite noge na postolja i pomerite se skroz unapred do zamajca, tako da vam kolena budu savijena i naslonjena na grudi. Uhvatite dršku tako da vam dlanovi gledaju na dole. Nagnite se blago unapred iz kukova, ali držite bradu gore, ramena nazad i ispravite kičmu.

Savet: Tokom izvođenja vežbe, gledajte da vam stopala budu ravno na postoljima i da ne spuštate bradu i ne pogrbite ramena.

Tehnika 2: Zaveslaj (the Drive)

Trik kod započinjanja zaveslaja unazad jeste da pomerate ruke i zadnjicu u isto vreme. Veslač generiše snagu iz donjeg dela tela – dok gurate unazad vašim nogama, razmišljajte kao da ćete da probijete stopalima kroz postolja za noge. Kad počnete da se krećete unazad, nemojte odmah da počnete da vučete – vaše ruke će se same ispraviti.

Leave a Reply