Početna Vesti Najdruštveniji gradski automobil

Najdruštveniji gradski automobil

742

Kada se spoje najpopularniji model iz porodice Fiat i najdruštveniji navigacioni sistem na svetu, rezultat je Panda Waze – tehnološki dragulj koji nastavlja misiju ovog modela: da donosi najpametnija rešenja, pojednostavi i unapredi život za volanom, dok je u isto vreme pristupačan svima.

Novi model Panda Waze je prvi gradski automobil u svom segmentu koji je spojio čuvenu aplikaciju za navigaciju Waze i podjednako poznatu aplikaciju Panda Uconnect, omogućavajući njihovu istovremenu upotrebu, prelazeći sa jedne na drugu aplikaciju samo jednim prostim dodirom ekrana vašeg pametnog telefona.

Ovu digitalnu kombinaciju je razvila kompanija Mopar, brend FCA Grupe koji vodi računa o postprodajnim proizvodima i uslugama za automobile u okviru Grupe, i ona omogućava vozačima slobodu da se fokusiraju na vožnju dok u isto vreme uživaju u širokom spektru usluga. Nema sumnje u to: Panda Waze je idealan automobil za beg od svakodnevnog monotonog života u urbane avanture, deljenje fotografija, saveta za putovanja i iskustava u vožnji.

Novi model Panda Waze takođe predstavlja tačku spajanja dve velike zajednice: 7,5 miliona ljubitelja modela FIAT Panda, koji su se opredelili za ovaj automobil od 1980. godine do danas, kao u manifestu „sloboda na četiri točka“, i više od 100 miliona povezanih korisnika aplikacije Waze širom sveta koji aktivno sarađuju tako što dele informacije o saobraćaju u realnom vremenu kako bi omogućili najpametnije moguće putovanje.

Waze je aplikacija za navigaciju koja omogućava vozačima da izbegnu zastoje u saobraćaju u toku svakodnevne vožnje, kao i u drugim situacijama. Ova aplikacija je uvek u stanju da preporuči najbržu putanju na osnovu podataka koje u realnom vremenu dostavlja preko 100 miliona ljudi.

Integrisanost modela Panda Waze omogućava paralelno korišćenje aplikacija: uz aplikaciju Panda Uconnect na pametnom telefonu, navigacioni sistem Waze pojavljuje se u kvadratiću na ekranu, sa uputstvima za putanju i procenom vremena koje je preostalo do odredišta. Zasigurno, moguća je i obrnuta situacija, pri čemu se aplikacija Waze pojavljuje u prvom planu, a Panda Uconnect kao ikonica na ekranu.

Kao poslednje, ali ne najmanje važno, aplikacija Panda Uconnect takođe sadrži uslugu Find myCar koja pomaže vozačima da se sete gde su parkirali kao i uslugu My Car, za proveravanje parametara automobila, poput zakazanih servisa i traženje saveta u korisničkom uputstvu, kao i za direktne pozive Korisničkoj službi kompanije FIAT ili službi za pomoć na putu.

Model specijalne serije Panda Waze proširuje opseg gradskog automobila, koji je, zajedno sa modelom FIAT 500, najprodavaniji automobile u Evropi još od 2003. godine. Vodeću poziciju su ponovo potvrdili i u prvom kvartalu 2018. godine, kada su modeli Panda i FIAT 500 predvodili svoje segmente u Evropi sa tržišnim udelom od 28,4%. Uz to, FIAT Panda je apsolutni lider u Italiji i Grčkoj, a u Španiji, Portugaliji, Austriji i Švajcarskoj se nalazi među tri najprodavanija modela.

Leave a Reply