Početna Privatni korisnici Najskuplji connected sat na svetu

Najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds

Panasonic TV

Ceo svet s nestrpljenjem je očekivao sajam SIHH 2018 koji otpočinje danas 15. januara i traje do 19.januara u Ženevi.

Profesionalci iz celog sveta, novinari kao i ljubitelji vrhunskog časovničarstva, okupiće se povodom događaja koji predstavlja najveće inovacije iz vrhunskog časovničarstva.
U prethodnoj godini TAG Heuer je svetu predstavio modularnu verziju connected sata, TAG Heuer Modular 45.

Najbolji telefoni 2019

Dosledan imidžu koji ima kao proizvođač luksuznih švajcarskih satova, prirodan korak je bio da TAG Heuer lansira connected sat klasičnog dizajna, kreiran ne od nekog popularnog materijala kakav je titanijum, već od dragocenog plemenitog materijala kao što su belo zlato i dijamanti.

Najnovija verzija pomenutog sata TAG Heuer connected full diamonds je kompletno ukrašena. Sat poseduje kućište prečnika 45mm izrađenog od 18K PD125 poliranog belog zlata, i čak 589VVS baguette dijamanata koji ukrašavaju koronu sata (njih 78), lugove (njih 16) dok narukvicu sata ukrašava ukupno 495 dijamanata, težine 23.35 karata.

Leave a Reply