Početna Vesti Najtanji premijum telefon na svetu – Moto Z

Najtanji premijum telefon na svetu – Moto Z

Momacki auto – Infiniti HEADER

Uz tanak i lagan dizajn sa čvrstim aluminijumskim okvirom, Moto Z Play ima bateriju kapaciteta i do 50 sati rada, što predstavlja najizdržljiviju Moto bateriju ikada, koja omogućuje korisnicima da je koriste u kontinuitetu bez dodatnog punjenja. Ona se može brzo napuniti uz Turbo Power opciju, koja obezbeđuje 9 sati korišćenja za samo 15 minuta punjenja. Uz laserski autofokus na kameri od 16 megapiksela korisnici mogu da prave kvalitetne fotografije i danju i noću, a objektiv širokog ugla na prednjoj kameri obezbediće da svi prijatelji stanu u kadar fotografije.

_djt6008

Najbolji telefoni 2019

Različiti Moto Mods dodaci – koji ćete odabrati?
Uz Moto Mods dodatak korisnici više ne moraju konstantno da razmišljaju o punjenju telefona. Kapacitet baterije može biti produžen i do 22 sata uz pomoć Incipio off GRID Power Pack dodatka. On će biti od velike pomoći korisnicima koji žele da gledaju omiljene video snimke sa prijateljima, razgovaraju i dopusuju se, ili rade u pokretu.

Napredne mogućnosti za fotografije na telefonu dostupne su uz pomoć Hasselblad True Zoom Moto Mod dodatka. Korisnici mogu da kreiraju i dele fotografije kao nikada do sada. Sa 10X optičkim zumom i ksenonskim blicem, korisnici mogu da kreiraju savršene fotografije – osvetljenje i rastojanje nikada neće biti problem. Mogućnost fotografisanja u RAW formatu doneće dodatnu kontrolu korisnicima. Pored toga, ručni poklopac i opcije zumiranja garantuju odlično iskustvo pri rukovanju. Korisnici će takođe dobiti i besplatan pristup Hasselblad Phocus softveru za obradu i kontrolu fotografija.

Leave a Reply