Početna Biznis korisnici Najveci događaj u regionu o IT tehnologijama i bankarstvu

Najveci događaj u regionu o IT tehnologijama i bankarstvu

ATV & NAUTICA 2020

Mogućnosti inovativnih rešenja za bankarsku industriju, poslednji trendovi digitalnog i mobilnog bankarstva i beskontaktnog plaćanja, biće teme sedme regionalne konferencije Nova bankarska vizija u organizaciji kompanije Asseco SEE.

Ove godine, umesto jedne, biće organizovano šest NBV konferencija. Prva će biti organizovana 7. aprila u Zagrebu, a zatim slede konferencije u Istanbulu, Bukureštu, Ohridu, Sofiji i na jesen i u Beogradu.

ATV & NAUTICA 2020

„Veliko je zadovoljstvo što je Nova bankarska vizija, koju je pokrenuo Asseco SEE pre 13 godina, danas jedno od najuticajnih stručnih okupljanja, gde se svake godine rađaju nove ideje i predviđaju trendovi za budućnost“, izjavio je Dejan Smiljanić, generalni direktor Asseco SEE u Srbiji. „Stotine međunarodnih eksperata koji su bili učesnici i gosti NBV konferencija do sada, daju kompaniji Asseco SEE motivaciju da nastavi da kao prioritet u svom poslovanju i dalje znanje i stručnost postavlja na prvo mesto, a kao lideru u IT sektoru postavlja obavezu da bude inicijator ovih susreta.“

Jedna od danas najvećih regionalnih bankarskih konferencija, prvi put je organiziovana pre 13 godina i predstavlja mesto razmene informacija, znanja i iskustva o najnovijim trendovima u bankarskoj industriji. Poslednja, šesta NBV konferencija, održana je u Rovinju u 2013. godine, okupila je više od 300 ljudi iz 22 zemlje, a među njima su bili predstavnici iz više od 70 banaka.

Leave a Reply