Početna Biznis korisnici Najveci događaj u regionu o IT tehnologijama i bankarstvu

Najveci događaj u regionu o IT tehnologijama i bankarstvu

Mogućnosti inovativnih rešenja za bankarsku industriju, poslednji trendovi digitalnog i mobilnog bankarstva i beskontaktnog plaćanja, biće teme sedme regionalne konferencije Nova bankarska vizija u organizaciji kompanije Asseco SEE.

Ove godine, umesto jedne, biće organizovano šest NBV konferencija. Prva će biti organizovana 7. aprila u Zagrebu, a zatim slede konferencije u Istanbulu, Bukureštu, Ohridu, Sofiji i na jesen i u Beogradu.

„Veliko je zadovoljstvo što je Nova bankarska vizija, koju je pokrenuo Asseco SEE pre 13 godina, danas jedno od najuticajnih stručnih okupljanja, gde se svake godine rađaju nove ideje i predviđaju trendovi za budućnost“, izjavio je Dejan Smiljanić, generalni direktor Asseco SEE u Srbiji. „Stotine međunarodnih eksperata koji su bili učesnici i gosti NBV konferencija do sada, daju kompaniji Asseco SEE motivaciju da nastavi da kao prioritet u svom poslovanju i dalje znanje i stručnost postavlja na prvo mesto, a kao lideru u IT sektoru postavlja obavezu da bude inicijator ovih susreta.“

Jedna od danas najvećih regionalnih bankarskih konferencija, prvi put je organiziovana pre 13 godina i predstavlja mesto razmene informacija, znanja i iskustva o najnovijim trendovima u bankarskoj industriji. Poslednja, šesta NBV konferencija, održana je u Rovinju u 2013. godine, okupila je više od 300 ljudi iz 22 zemlje, a među njima su bili predstavnici iz više od 70 banaka.

Leave a Reply