Početna Gadgets Napitak koji poboljšava mentalne performanse tokom igranja igara

Napitak koji poboljšava mentalne performanse tokom igranja igara

Ne, flašica ne dolazi sa RGB osvetljenjem

blank
ATV & NAUTICA ATV

Kompanija Razer želi da pokrije još jedan segment vezan za iskustvo igranja video igrica – a to su napici koji vam omogućavaju da imate bolji učinak.

Ova kompanija je predstavila napitak po imenu Respawn (nema veze sa onom kompanijom Respawn), koji reklamira kao napitak u prahu koji poboljšava mentalne performanse i koji će vam održati fokus i koncentraciju duži vremenski period.

ATV & NAUTICA 2020

U ovom napitku ćete naći nekoliko poznatih sastojaka poput holina i vitamina B, ali ne sadrži šećer i nema taurina, i ima manje kofeina (95 mg).

Ovaj brend kompanije Razer ne želi da rizikuje da gejmeri dožive pad šećera i energije koji je redovna pojava kad se piju energetska pića – ovaj napitak je namenjen za duge sesije kada ne sme da popusti koncentracija.

Činjenica da ovaj napitak nije jeftin neće nikoga iznenaditi.

Respawn možete da kupite u kutijama od po 20 pakovanja po ceni od 25 dolara, a napitak dolazi sa ukusima plave maline, zelene jabuke, nara i lubenice kao i tropskog ananasa.

blank

A ako želite da pokažete privrženost brendu tako što ćete nabaviti zvaničnu flašicu, to će vas koštati još 30 dolara – i odmah da razjasnimo, flašica ne dolazi sa Chroma osvetljenjem kao što imate na svom kompjuteru.

Respawn napitak je već dostupan u Americi preko Amazona ili direktno preko sajta kompanije Razer.

Leave a Reply