Početna Gadgets Napitak koji poboljšava mentalne performanse tokom igranja igara

Napitak koji poboljšava mentalne performanse tokom igranja igara

Ne, flašica ne dolazi sa RGB osvetljenjem

Kompanija Razer želi da pokrije još jedan segment vezan za iskustvo igranja video igrica – a to su napici koji vam omogućavaju da imate bolji učinak.

Ova kompanija je predstavila napitak po imenu Respawn (nema veze sa onom kompanijom Respawn), koji reklamira kao napitak u prahu koji poboljšava mentalne performanse i koji će vam održati fokus i koncentraciju duži vremenski period.

TOP 5 App za bolje pamcenje

U ovom napitku ćete naći nekoliko poznatih sastojaka poput holina i vitamina B, ali ne sadrži šećer i nema taurina, i ima manje kofeina (95 mg).

Ovaj brend kompanije Razer ne želi da rizikuje da gejmeri dožive pad šećera i energije koji je redovna pojava kad se piju energetska pića – ovaj napitak je namenjen za duge sesije kada ne sme da popusti koncentracija.

Činjenica da ovaj napitak nije jeftin neće nikoga iznenaditi.

Respawn možete da kupite u kutijama od po 20 pakovanja po ceni od 25 dolara, a napitak dolazi sa ukusima plave maline, zelene jabuke, nara i lubenice kao i tropskog ananasa.

A ako želite da pokažete privrženost brendu tako što ćete nabaviti zvaničnu flašicu, to će vas koštati još 30 dolara – i odmah da razjasnimo, flašica ne dolazi sa Chroma osvetljenjem kao što imate na svom kompjuteru.

Respawn napitak je već dostupan u Americi preko Amazona ili direktno preko sajta kompanije Razer.

Leave a Reply