Početna Biznis korisnici Ni crveni, ni plavi, već pravi izbor – Vip NEOgraničena tarifa

Ni crveni, ni plavi, već pravi izbor – Vip NEOgraničena tarifa

U legendarnom filmu „Matriks“, Neo je stavljen pred izbor – crvena pilula mu dozvoljava da ostane u čudesnoj „zečjoj rupi“, dok ga plava vraća u „stvarnost“ na koju je navikao. Vipova jedinstvena NEO tarifa, čije ime asocira na ovog junaka, nudi vam treći, NEOgraničeni put.

Reč je o prvim postpejd tarifama uz koje možete neograničeno da telefonirate i razmenjujete SMS-ove, i to ka svim mrežama u Srbiji. Takođe, NEO paketi pružaju i veliku količinu data saobraćaja, pa su pravi izbor i za one koji ne mogu da zamisle svoj dan bez omiljenih aplikacija.

Mesečna pretplata uz dvogodišnji ugovor za najmanji paket NEO 2 iznosi samo 999 dinara, a procedura prenosa broja u Vip mrežu je besplatna i više nego jednostavna. Dovoljno je da podnesete zahtev za prenos broja u najbližoj Vipovoj poslovnici, gde će zahtev biti proveren, a nakon odobrenja, za samo dva dana moći ćete da koristite identičan broj mobilnog telefona koji ste imali i ranije, u Vip mreži.

O svim detaljima u vezi sa NEO paketima i usluzi prenosa broja možete se raspitati na svakom Vip prodajnom mestu širom Srbije, pozivanjem Korisničkog servisa na broj 0601234 ili na sajtu vipmobile.rs.

Leave a Reply