Početna AUTOMOBILI Nissan predstavlja koncept IMQ na Sajmu automobila u Ženevi 2019

Nissan predstavlja koncept IMQ na Sajmu automobila u Ženevi 2019

Unapređen dizajn i e-POWER sistem sa pogonom na sva četiri točka najavljuje sledeću generaciju crossovera

Panasonic TV

Nissan je danas predstavio potpuno novo konceptno vozilo IMQ, naprednu tehnologiju i dizajn koji najavljuje sledeću generaciju crossovera.

Predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, IMQ suptilno kombinuje japansko nasleđe sa vrhunskom tehnologijom fokusiranom na čoveka. Sadrži najnovije inovacije koje dovode u život Nissan inteligentnu mobilnost, viziju marke za budućnost automobilskog prevoza.

Najbolji telefoni 2019

Njegov stil odražava Nissanovu ulogu kao začetnika i lidera za crossovere, sa upečatljivim izgledom koji pomera granice mogućnosti evropskih crossovera.
U srži IMQ-a je sledeća generacija e-POWER, pogonskog sistema sa 100% električnim motorom koji pruža trenutno, linearno ubrzanje.

On je dodatno razvijen iz e-POWER tehnologije koja je trenutno dostupna u najprodavanijim modelima Nissan Note i Serena u Japanu. U IMQ, sistem isporučuje ukupnu snagu od 250 kW i 700 Nm obrtnog momenta.

Ovaj visok učinak se prenosi preko novog sistema višestrukog motornog pogona na sva četiri točka, koji pruža preciznu i nezavisnu kontrolu svakog točka. Kombinacija e-POWER i AWD je idealna za uslove niskog prianjanja, poput snežnih alpskih puteva izvan Ženeve.

IMQ nudi dodatni uvid u Nissanovu tehnološku viziju. Opremljen je naprednom prototipskom verzijom Nissanovog ProPILOT* sistema za pomoć u vožnji koji nudi poboljšanu sposobnost autonomne vožnje. Ovaj model takođe koristi Nissanovu Invisible-to-Visible tehnologiju, predstavljenu u januaru 2019. na sajmu CES.

Leave a Reply