Početna Privatni korisnici Nives Celzijus prva isprobala Noa N7

Nives Celzijus prva isprobala Noa N7

Pametni telefon Noa N7 našao se u spotu za pjesmu “Jen’, dva, tri” hrvatske pjevačice Nives Celzijus koja je adute ovog modela, revolucionarnu kameru i tehnologiju snimanja iskoristila tako što je prvi put sama snimala dijelove svog spota.

Panasonic TV

Nives je kao ambasadorica Noa brenda imala priliku prva u Hrvatskoj isprobati novi Noa N7 pametni telefon kojeg mnogi nestrpljivo iščekuju nakon predstavljanja na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni.

Ovaj novi model iz Noa Element serije uređaja, s prekrasnim elegantnim kućištem u „royal“ plavoj boji se savršeno uklopio u temu spota s brzim ritmom i zaraznim refrenom koji je Nives snimila u suradnji s mladim rapperom Antom M.

ATV & NAUTICA 2020

Kvaliteta fotografije, prednja „selfie“ kamera koja podržava „Face ID“ i „Face Beauty“, karakteristike su koje ovaj model čine izuzetno zanimljivim. „Oversampling“ tehnologija omogućuje stvaranje fotografija i do 80 MP uz savršen prikaz detalja i boja na svakoj fotografiji.

S pametnim telefonom Noa N7 stoga možete zabilježiti sve ljetne trenutke i radosti, a želja za dobrim zvukom prilikom gledanja video sadržaja i slušanja muzike je osigurana implementiranom DTS sound tehnologijom.

Uspješna suradnja s Nives Celzijus se nastavlja zato pratite objave na društvenim mrežama pod zajedničkim hashtagom #NivesLovesNoa.

Leave a Reply