Početna Gadgets Nokia 4.2 donosi vrhunska iskustva fanovima u Srbiji

Nokia 4.2 donosi vrhunska iskustva fanovima u Srbiji

Nova tehnologija displeja, biometrijsko otključavanje uz pomoć lica, kao i namensko Google Assistant dugme dostupni na Nokia 4.2 telefonu.

ATV & NAUTICA ATV

blank

Napredna tehnologija veštačke inteligencije na dohvat ruke

ATV & NAUTICA ATV

Predstavljajući Google Assistant dugme, Nokia 4.2 menja način interakcije sa pametnim telefonom.

Jednostavnim pritiskom na taster pristupite Google pomoćniku i izdajte naredbe, obavljajte pozive, slušajte muziku i dobijte odgovore na vaša pitanja brže nego ikada ranije.

Duplim pritiskom na taster dobijate vizuelni pregled vašeg dana sa inteligentnim predlozima i personalizovanim informacijama, uključujući informacije o saobraćaju i rasporedu u vašem kalendaru tako da više nikada ne propustite nijedan sastanak.

Dugim pritiskom na taster aktiviraćete walkie-talkie režim za duže upite, koji omogućava da vas Google pomoćnik sluša dok ne opustite pritisak.

Tehnologija veštačke inteligencije pokreće veliki broj funkcija na Nokia 4.2 telefonu, uključujući funkciju otključavanja putem prepoznavanja lica koja pruža brz i jednostavan način da otključate svoj pametni telefon.

Takođe, ekskluzivne funkcije Google pomoćnika omogućavaju brže pokretanje aplikacija, uključujući i pokretanje aplikacije za kameru i pravljenje bothie fotografija.

Nokia 4.2 takođe omogućava pristup Google pomoćniku bez otključavanja telefona ukoliko to korisnici odaberu u svojim podešavanjima.

Leave a Reply