Početna Gadgets Nokia 4.2 donosi vrhunska iskustva fanovima u Srbiji

Nokia 4.2 donosi vrhunska iskustva fanovima u Srbiji

Nova tehnologija displeja, biometrijsko otključavanje uz pomoć lica, kao i namensko Google Assistant dugme dostupni na Nokia 4.2 telefonu.

ATV & NAUTICA 2020

blank

Prelepa izrada i poslednje inovacije

ATV & NAUTICA ATV

Ekran od ivice do ivice Nokia 4.2 telefona sadrži selfie-notch, a ovaj telefon je tanak 8,4 mm i pogodan je za upotrebu jednom rukom.
Ovaj model je elegantno dizajniran sa staklom sa prednje i zadnje strane i pruža osećaj stabilnosti u ruci.

Dizajn Nokia 4.2 telefona karakteriše i dugme za aktivaciju koje suptilno svetli kada postoje notifikacije koje korisnik treba da pogleda.

Nokia 4.2 stiže sa Qualcomm Snapdragon 439 čipsetom, koji unapređuje performanse kada vam je to najpotrebnije, omogućujući vam da bez napora igrate svoje omiljene igrice i strimujete filmove.

Korisnici će sada biti u mogućnosti da svoje fotografije dovedu na viši nivo i da stvaraju prelepe portrete i pejzaže za društvene mreže uz glavnu kameru od 13MP i senzor za dubinu.

Uz tehnologiju veštačke inteligencije i mašinskog učenja fanovi će biti u mogućnosti da stvaraju izuzetne fotografije u aplikacji Google slike, kao i da saznaju nešto više o njima uz aplikaciju Google objektiv.

Korisnici će uz naprednu aplikaciju kamere i bokeh režim biti u prilici da probude umetnika u sebi.

Čist, bezbedan i ažuriran Android 9 Pie podržan Android One programom

Nokia 4.2 dolazi sa Android 9 Pie sistemom i odmah je spreman za korišćenje.

Ovaj model se pridružuje sveobuhvatnoj liniji Nokia telefona koji su deo Android One porodice, što znači da korisnicima pruža poslednje Android inovacije i softversko iskustvo.

Nokia pametni telefoni koji su deo Android One programa nude korisnicima fenomenalno skladište i dobar životni vek baterije, dolaze sa tri godine mesečnih bezbednosnih zakrpa i dva veća ažuriranja operativnog sistema.

Android 9 Pie sistem sadrži funkcije podržane veštačkom inteligencijom koje omogućavaju da vaš uređaj bude pametniji, brži i da se prilagodi vašim potrebama dok ga koristite. Na ovakav način vaše iskustvo korišćenja pametnog telefona vremenom postaje sve bolje.

Leave a Reply