Početna Gadgets Nokia 7.1 sa “Pjur displej” tehnologijom

Nokia 7.1 sa “Pjur displej” tehnologijom

blank
ATV & NAUTICA ATV

Napredni HDR ekran modela Nokia 7.1 odlikuje kvalitetna izrada i sjajan dizajn, kao i sjajno iskustvo fotografisanja. Uz dvostruku glavnu kameru sa senzorima za dubinu, opcijom za dvofaznu detekciju i ZEISS optikom korisnici će sada biti u mogućnosti da zabeleže svaki trenutak koji požele.

7.1 nudi mogućnost konverzije SDR u HDR sadržaj, što omogućava vrhunsko iskustvo pregleda različitog sadržaja. Sa integrisanom ZEISS optikom i brzim autofokusom, korisnici sada mogu stvarati neverovatne HDR fotografije. Uzbuđeni smo jer smo u mogućnosti da, zajedno sa našim partnerima, korisnicima u Srbiji pružimo vrhunski uređaj.”

ATV & NAUTICA ATV

Prvi je pametni telefon sa PureDisplay tehnologijom ekrana koja omogućava prikaz izvanrednog i kvalitetnog HDR10 sadržaja kinematografskog kvaliteta. Korisnici će sada biti u mogućnosti da uz još veći kontrast (1.000.000:1 dinamički odnos kontrasta) i jasniju sliku prate HDR sadržaj sa mreže YouTube, kao i svoje omiljene serije sa platformi Netflix i Amazon Prime. Ova tehnologija omogućava i još bolji prikaz detalja svetlih ili tamnih površina, kao i još jasnije boje prikaza za sve sadržaje.

blank

Igranje igrica i gledanje vido materijala sada je moguće i pri jakom osvetnjenju napolju ili unutar zatamnjene prostorije. Svetao Full HD+ ekran od 5.84 inča sa odnosom 19:9, automatski prilagođava osvetljenje i kontrast ambijentalnim uslovima – osiguravajući da je svaki sadržaj vidljiv čak i u uslovima jakog osvetljenja. Svi video snimci, pa čak i oni koji nisu snimljeni HDR tehnologijom, pružaju korisnicima poboljšano iskustvo prikaza.

Nokia 7.1 predstavlja estetski sklad različitih materijala koji se međusobno spajaju i prepliću i na najbolji način koriste karakteristike stakla koje prelama svetlost tako da se postignu duboke i bogate boje. Nokia 7.1 objedinjuje vrhunski kvalitet izrade sa dvostruko anodizovanim aliminijumskim obojenim ivicama obrađenim metodom dijamantskog reza. Ovaj model, precizno mašinski izrađen od aluminijuma serije 6000, lepo leži u ruci i staje u svačiji džep.

Poseduje dualnu kameru sa ZEISS optikom od 12MP i 5MP sa opcijom dvofazne detekcije koja omogućava brz i precizan autofokus i pravljenje izvanrednih fotografija čak i u uslovima izuzetno jake ili slabe osvetljenosti. Uz HDR tehnologiju korisnici sada mogu praviti savršene, jasne i oštre fotografije koje su idealne za deljenje na društvenim mrežama.

blank

Novi korisnički interfejs kamere i Pro Camera Mod omogućavaju kontrolu balansa bele, ISO, otvora blende i brzine okidača. Tehnologija veštačke inteligencije unapređuje funkcije prednje kamere i donosi različite opcije od opcije prepoznavanja lica do animiranih 3D likova, maski i filtera. Opcija #bothie sada je unapređena dodatnim filterima i omogućava strimovanje uživo na Facebook i YouTube kanalima direktno preko aplikacije za kameru.

Pripremljen je za Android 9, koje podrazumeva i nove funkcije veštačke inteligencije uz koje će ovaj uređaj biti još pametniji, brži i prilagođavaće se načinu upotrebe od strane korisnika. Prilagodljiva baterija preusmerava potrošnju sa svih aplikacija koje se retko koriste, a opcija Akcije aplikacija predviđa aktivnosti koje korisnik preduzima i olakšava njihovo izvršenje.

Leave a Reply