Početna Događaji Nokia 7 Plus: flegšip telefon za svakog

Nokia 7 Plus: flegšip telefon za svakog

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Nokia 7 Plus je model namenjen kreatorima sadržaja. Ovaj telefon poseduje optimalan ekran, snagu, dizajn i funkcije koje omogućavaju stvaranje neverovatnog sadržaja. Kombinacija inovativnog optičkog hardvera i algoritmova za fotografije pruža mogućnost pravljenja veoma realističnih fotografija. Napredni Dual-Sight režim i dupli zadnji senzori sa ZEISS optikom sastoje se od ultra osetljive širokougaone glavne kamere od 12 MP sa visokim performansama u uslovima niskog, ali i visokog osvetljenja, kao i od sekundarne kamere od 13 MP koju karakteriše dvostruki optički zum, za one trenutke kada želite da približite kadar.

Kako bi u snimanju fotografija mgli da uživate što duže, Nokia 7 Plus je podržana moćnom Qualcomm® Snapdragon™ 660 mobilnom platformom. Optimizovana je i integrisana kako bi omogućila najbolje performanse al ii autonomiju baterije, čak i kada emitujete #Bothie video uživo na mrežama Facebook ili YouTube. Optimizovan tako da iskoristi i poslednji atom iz moćne baterije od 3800 mAh, Nokia 7 Plus isporučuje neverovatnu autonomiju od 2 dana.

Najbolji telefoni 2019

Blago zakrivljeno telo i tanke ivice ovog modela pružaju još bolje iskustvo prikazivanja. Iako širok kao standardni ekran dijagonale 5.5”, Nokia 6 plus poseduje Full HD+ ekran formata 18:9 i dijagonale 6”, što ovaj model čini idealnim za praćenje društvenih mreža ili igranje igrica za zabavu.

Nokia 7 Plus je dostupan u kombinacijama dve boje, crna/bakarna i bela/bakarna. Ovaj model će se naći u prodaji početkom aprila, po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 399 €, u cenu nisu uključeni porezi.

Leave a Reply