Početna Biznis korisnici NOKIA za Biznis korisnike

NOKIA za Biznis korisnike

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je da je Nokia 2.2 deo Android Enterprise Recommended programa.

Nudeći sve pogodnosti koje donosi Google Assistant i biometrijsko otključavanje prepoznavanjem lica, Nokia 2.2 je najpristupačniji Nokia pametni telefon koji je odobren od strane kompanije Google za poslovne performanse i bezbednost korisnika.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Ovaj model se isporučuje sa AndroiD 9 Pie sistemom i spreman je za Android Q.

To znači da će Nokia 2.2 tokom dve godine dobijati ažuriranja operativnog sistema i tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, pružajući korisnicima pristup aktuelnim Android inovacijama, kao i bezbednost poslovnih i privatnih podataka.

Andrej Sonkin, generalni menadžer za poslovanje sa preduzećima u kompaniji HMD Global, je izjavio: “Smatramo da troškovi ne bi trebalo da sprečavaju kompanije da imaju pristup tehnologiji koja može pomoći njihovim zaposlenima da budu efikasniji i bezbedniji. Nokia 2.2 telefon korisnicima pruža trendove kao što su biometrijsko otključavanje prepoznavanjem lica sa detekcijom živahnosti za dodatnu bezbednost vašeg telefona, kao i jednostavan pristup Google Assistantu. Verzija Nokia 2.2 telefona od 3GB se pridružuje našoj porodici Android Enterprise Recommended uređaja i kao svi Nokia pametni telefoni, nudi iskustvo koje postaje sve bolje. Uz dve godine ažuriranja operativnog sistema i tri godine zagarantovanih mesečnih bezbednosnih ažuriranja, Nokia 2.2 je spremna za Android Q i vremenom postaje sve bolja.”

Leave a Reply