Početna Privatni korisnici Nove HyperX gejming slušalice – HyperX Cloud II

Nove HyperX gejming slušalice – HyperX Cloud II

TL-10 saveta za Instagram HEADER

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavio HyperX Cloud II slušalice. Pored sjajnih karakteristika i benefita u odnosu na prethodne nagrađivane HyperX Cloud slušalice, HyperX Cloud II koji je dostupan od danas poseduje USB box sa zvučnom karticom i kontrolerom novog dizajna sa 7.1 virtuelnim okružujućim zvukom.

Dizajniran od strane HyperX inženjera zvuka, box za kontrolu zvuka sa LED pozadinskim osvetljenjem obezbeđuje hardverski baziran 7.1 virtuelni okružujući zvuk sa nezavisnom kontrolom jačine zvuka i mikrofona (bez potrebe za drajverima). Pritiskom na dugme, gejmeri lako mogu da se prebace na 7.1 virtuelni okružujući zvuk kako bi stekli osećaj da zvuk dopire sa sedam nezavisno pozicioniranih zvučnika što obezbeđuje napredniji gejming. HyperX Cloud II poseduje i USB priključak za PC i Mac računare kako bi pojačao zvuk i glas, kao i 3.5mm stereo kompatibilan slot za PS4 i Xbox One1.

10 saveta Instagram IN PAGE

Mikrofon je digitalno poboljšan sa izolacijom buke, kontrolom automatskog pojačavanja i izolacijom eho zvuka putem USB zvučne kartice. Sertifikovan od strane TeamSpeak-a i optimizovan za Skype, HyperX Cloud II omogućava bolji kvalitet glasa, čistiji zvuk u igrama i smanjenu pozadinsku buku. Jastučići za uši i traka za glavu su napravljene od 100 % memorijske pene kako bi omogućili maksimalan komfor tokom višestanog gejminga.


HyperX je predstavio i svoju drugu po redu gejming podlogu za miš, HyperX FURY Pro Gaming Mouse Pad. Napravljene od platna i mekanog punjenja, HyperX FURY podloge za miš nude optimalnu preciznost, komfor i stabilnost. HyperX FURY podloge za miš su dostupne u četiri veličine, portabilne su i izdržljive, tako da će se uklopiti u okruženje svakog gejmera.

“Drago nam je što smo proširili liniju HyperX periferija novim Cloud II slušalicama i FURY podlogom za miš,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Sada gejmerima možemo ponuditi slušalice sa 7.1 virtuelnim okružujućim zvukom koje garantuju potpuni komfor i eleganciju originalnog HyperX Cloud-a. Ova dva nova proizvoda pružaju gejmerima sjajan zvuk i kontrole tako da mogu da uživaju u potpuno impresivnom igračkom iskustvu.”
HyperX Cloud II is je dostupan u crvenoj, metalik sivoj, dok će pink boja biti uskoro dostupna u ograničenom izdanju. HyperX Cloud II slušalice su podržane dvogodišnjom garancijom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply