Početna Gadgets Nove WIKO tehnologije za svaki džep

Nove WIKO tehnologije za svaki džep

Premda je kompanija iz Francuske ostala verna svojoj misiji demokratizacije moderne tehnologije i pružanja više za manje novca, Wiko i dalje stavlja korisnika u središte strategije svog brenda. Kao odgovor pozivu za stvaranje sve više i više prostora, kompanija Wiko predstavila je View2 kolekciju na sajmu MWC 2018. Ovaj asortiman pruža korisniku sve više korisnog područja na uređajima sa 19:9 ekranom, upotpunjenim glatkim performansama. Brend će otići još dalje u širinu i razotkriti proširenu View2 Kolekciju. Predstavljanjem uređaja View2 Go i View2 Plus, Wiko nudi potrošačima veći izbor, budući da se oba modela odlikuju novim dizajnom s različitim oblikom ekrana i završnom obradom. Nadalje, budući da bi vrhunska tehnologija trebala biti dostupna svima, Wiko takođe predstavlja uređaj Harry2. Ovaj poslednji novi multimedijski widescreen dolazi u 18:9 obliku, s uglađenim, kompaktnim dizajnom, i unapređenim iskustvom te korisniku nudi izrazitu vrednost za novac.

Jedinstven dizajn
Ono čime se View2 Go i View2 Plus ističu jeste elegantni i novi oblik njihovih Fullscreen displeja. Prateći trendove oblika ekrana, ovaj novi dizajn pruža korisniku veću raznovrsnost izbora iz View2 kolekcije. View2 Go se može pohvaliti svojim izgledom i osećajem te se odlikuje efektom reflektujućeg ogledala u četiri izvanredne boje dok View2 Plus ističe čvrsto izduženo telo obučeno u svetlucavu staklastu obradu. Oba su uređaja dostupna u Supernovi, posebnoj gradaciji nijansi koje su obično dostupne samo za luksuzne pametne telefone.

Potpun duboki doživljaj. Jednostavno rukovanje.
Zato što je na vašem pametnom telefonu sve u ekranu, dizajn s izvanrednim 19:9 fullscreen displejom se ističe! Time se dobija još više korisnog prostora na ekranu. Dizajniran kako bi se postiglo više na ekranu, prilagođen Korisnički interfejs staje precizno na celi ekran. Rezultat je korisnost i izvanredna zabava s najjačim doživljajem u svim sadržajima aplikacija. Od filmova i igrara do Instagrama i blogova, doživećete iskustvo izrazito širokog ekrana.

Baterija koja traje
Ispod pokrivača, skriveni su snažni Qualcomm Octa-Core procesori, s podrškom od 3GB RAM-a na View2 Go i 4GB RAM-a na View2 Plus. Time će iskustvo ostati i nadalje glatko i besprekorno kod prelaženja s jedne aplikacije na drugu. Snaga koja traje omogućava vam uživanje na celom ekranu do maksimuma! Oba uređaja napaja baterija od 4000 mAh. Time se u kombinaciji s procesorom osigurava minimalna potrošnja snage. Od filmova i igrara, do poruka e-pošte i melodija, uređaj je spreman za zahtevnog korisnika. Računajte na celodnevnu intenzivnu upotrebu sa samo jednim punjenjem.

Zadivljujući kvalitet fotografija
View2 Go dolazi s 12 Mpx zadnjom kamerom pomoću koje živopisno prenosi vašu priču s emotivnim iskustvom. Idite dalje i snimite svaku scenu u verodostojnim bojama s 12 Mpx profesionalnom zadnjom kamerom na uređaju View2 Plus. Oba su uređaja opremljena Sony IMX486 senzorom kamere. Proširite vašu snagu izražavanja uz pomoć UI obrađivanja slike.

Posebno dizajnirana aplikacija vam omogućava pametno prepoznavanje i prilagođavanje zahteva podešavanja. Time se poboljšava kvalitet i preciznost u Beauty face ili HDR funkcijama i unapređuje otkrivanje lica i tela u modovima Live Portrait blur i Dual camera Artistic blur.

Elegantan i kompaktan widescreen
Harry2 se odlikuje 18:9 širokim ekranom s više korisnog prostora na 5.45” HD+ ekranu. Pomislite na Instagram, Pinterest i tweetove koji se pretražuju s lakoćom i uz manje klizanja. Kad uzmete uređaj, njegov elegantni i kompaktni oblik će vas oboriti. Njegovi glatki krajevi i uski rubovi osiguravaju jednostavnu upotrebu jednom rukom i čine ga novom zvezdom Y Raspona.

Sveže i kreativne fotografije
Oštri snimci odražavaju detalje trenutka na 13 Mpx zadnjoj kameri. Hvatanje svetla je poboljšano u tamnom okruženju pomoću širokog f/2.0 otvaranja blende i 5P sočivima. Uživajte u pametnom iskustvu s Automatskim otkrivanjem scene finim podešavanjem za zadivljujuće portrete i noćne snimke. Jednostavno je slediti vaše kreativno nadahnuće na svakoj kameri pomoću Živopisnog zamagljivanja portreta, Lepog lica i Stikera za lice. U pokretu, povećajte brzinu vaših video klipova uz pomoć Moda brzog snimanja. Vaše su uspomene sigurno sačuvane uz pomoć 16 GB ROM-a, koji se može proširiti na 128 GB MicroSD karticom.

Jednostavan multitasking.
Zato što svakodnevni život postaje sve brži i brži, prebacujte se s lakoćom s jednog zadatka na drugi uz pomoć 2GB RAM-a. Gledajte uživo, tweetujte, objavljujte i još mnogo više na brzini od 4G. To je uvek ugodna vožnja s Quad-Core procesorom od 1.3 GHz koji radi u pozadini.

Očaravajuće iskustvo
Odlikuje se Android Oreo, za brže performanse, više memorije i najnovijim osveženjima. Potrebna snaga tokom celodnevne upotrebe postiže se zahvaljujući 2900 mAh bateriji. Uređaj se otključava pogledom zahvaljujući Otključavanju licem. I uz sve to, Wiko Korisnički interfejs uključuje prilagođeni pokretač, Brze radnje i Pametnu levu stranicu.

Dodatna oprema po meri
Izbor posebno dizajnirane dodatne opreme raspoloživ je za zaštitu uređaja Harry2. Elegantna i tanka pametna navlaka pruža privlačno, živahan interfejs za brzo pretraživanje vaših osnovnih informacija i dnevnog ažuriranja, uključujući pozive, notifikacije i pesme. Zaštita je raspoloživa u osveženom dizajnu koji se odlikuje živahnom navlakom nalik tkanini u bojama City Bleen, Antracit i Crvenoj. Prozirna zadnja navlaka se odlikuje posebnim ugrađenim vazdušnim obrubom za još više sigurnosti. Prozirno zaštitno kućište je izrađeno od savitljivog materijala i uključuje unutarnji zračni obrub za još bolje ublažavanje udaraca.

Leave a Reply