Početna AUTOMOBILI Novi Abarth 695 70° Anniversario

Novi Abarth 695 70° Anniversario

ATV & NAUTICA 2020

Danas, na dan rođendana njegovog osnivača Karla Abarta – rođenog u Beču 15. novembra 1908. godine – brend sa značkom škorpiona obelodanio je novu aplikaciju „Abarth AR 695“. Putem tehnologije virtuelne realnosti. Aplikacija omogućava korisnicima da se udube u razgledanje ovog ekskluzivnog automobila ograničene serije, spolja i iznutra, kojim se obeležava proslava Abartove godišnjice, otkrivajući novi spojler – „Assetto Variabile“.

Aplikacija je dostupna na tržištima EMEA regiona i može se skinuti direktno na uređaje sa „Google Play Store“ ili „Apple Store“ prodavnica, što je još jedna novina koja potvrđuje povezanost brenda Abarth sa današnjim tehnološkim trendovima.

ATV & NAUTICA 2020

„Abarth AR“ predstavlja evoluciju proizvodnih kataloga iz prošlosti, omogućavajući lakši pregled i trenutno ažuriranje, i nudi neverovatno digitalno iskustvo unutar novog modela Abarth 695 70° Anniversario.

Nova aplikacija „Abarth AR 695“ pruža korisnicima prikaz verzije automobila u prirodnoj veličini bilo gde. Sve što treba da urade jeste da oiviče veći prostor kamerom uređaja kako bi pozicionirali 3D model u razmeri 1:1, u nekom kontekstu i u proporcionalno okruženju.

Korisnici će imati priliku da se kreću oko automobila, posmatrajući ga u 360°. Moći će da otvore vrata automobila i istraže unutrašnjost, pokreću novi zadnji spojler „ Assetto Variabile“, zatrube i ubrzaju kako bi čuli urlik najmoćnijeg motora u ponudi: 1.4 l turbo motora sa 180 ks i 250 Nm obrtnog momenta.

Ne treba zaboraviti da nova aplikacija „Abarth AR 695“ nastavlja put koji je ovaj brend započeo 2017. godine, pri čemu je AR aplikacija namenjena modelu „Abarth 124 spider“.

Brend „Abarth“ je bio prvi FCA brend koji je predložio takvu digitalnu novinu, čiji je uspeh demonstriran sa preko 4.000 preuzimanja i više od 150.000 interakcija u „Apple Store“ prodavnici.

Leave a Reply