Početna Broj 210 Novi električni motocikl sa varijabilnom geometrijom, zadnjom kamerom i radarom od 360º

Novi električni motocikl sa varijabilnom geometrijom, zadnjom kamerom i radarom od 360º

Momacki auto – Infiniti HEADER

Vibrirajuće ručke upravljača takođe pružaju intenzivnije upozorenje kada motocikl oseti da postoji mogućnost sudara sa drugim automobilom ili objektom. To je još jedna prednost električnih motocikala: upozorenja se mogu dostaviti putem vibracija. Takva suptilna obaveštenja bi na konvencionalnim motociklima bila prigušena vibriranjem motora.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Električni motocikl Arc Vector takođe koristi haptičku tehnologiju ugrađenu u jaknu koja je povezana sa motociklom i koja lagano potapše vozača po ramenu dajući mu do znanja sa koje strane mu se približavaju kola otpozadi. Ali taj motor košta 114.000 dolara.

Valjda će motocikl kompanije Damon imati malo pristupačniju cenu.
Damon motocikli su dizajnirani da se transformišu kako bi se prilagodili vozaču i načinu vožnje.

Tri različite podesiva dela omogućavaju motociklisti da elektronski podesi poziciju upravljača, oslonaca za noge i sedišta. U teoriji, vozač bi mogao da prebaci motocikl u sportskiju geometriju za put sa više krivina i onda ponovo vrati onu prethodnu geometriju za udobno krstarenje.

Tačan način na koji će se vršiti ova podešavanja još uvek nije sasvim jasan, ali motocikl će imati prateću aplikaciju i za Android i za iPhone, što potencijalno daje nagoveštaj u vezi sa opcijama za personalizaciju. Ovaj motocikl će takođe imati i opcije za povezivanje, uključujući 5G, Bluetooth i Wi-Fi.

Leave a Reply