Početna Privatni korisnici NOVI HONOR 8 STIGAO U SRBIJU

NOVI HONOR 8 STIGAO U SRBIJU

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Dugo očekivani Honor 8 zvanično je pušten u prodaju na našem tržištu i može se naći u svim Telenor prodavnicama.

Honor je specijalno dizajnirao Honor 8, vodeću marku pametnog telefona na tržištu elektronskih uređaja namenjenu digitalnim pionirima kako bi zadovoljila ambicije brzog tempa života današnje generacije. On je kombinacija prodornog dizajna i vrhunske brzine, sa visoko kvalitetnom kamerom i funkcijama koje podržava pametni telefon, i tako čini savršeni spoj.

IFA 2019 IN PAGE

Novi Honor 8 podstiče ljude na hrabrost – autentičnost, kreativnost, da dele, angažuju se i krenu u akciju. To je snaga digitalnih pionira i na najbolji način predstavlja šta pristup internetu i inovativna tehnologija mogu doneti. Honor 8 korisnicima pruža neverovatna iskustva. Novi Honor8 dostupan je u svim Telenor prodavnicama, po ceni za 1,00 din. uz paket Premium+.

Vrhunski materijal i dizajn
Obložen staklom, sa petnaest slojeva na poleđini, 5.2 inčni ekran elegantnog dizajna sa završnom obradom je bez premca. Između slojeva se nalazi litografija i 3D rešetkasti premaz koji se prelama kroz brojne linije prizme stvarajući žive boje koje, iako nevidiljive za ljudsko oko, daju neverovatan vizuelni doživljaj. Zahvaljujući 2.5D zaobljenim ivicama, staklo savršeno pristaje u metalno kućište brušeno dijamantom čineći uređaj savršenim za držanje, dok istovremeno obezbeđuje zaštitni sloj ukoliko se uređaj ispusti ili se njime grublje rukuje.

Dve kamere pružaju neverovatan kvalitet
Kao i prethodni modeli, uređaj ima dualnu kameru sa 12 MP senzora, jedan RGB senzor kako bi istakao boje i jedan monohromni senzor za detalje. Umanjen za optički filter, mnohromni senzor hvata tri puta više svetla nego normalni čime poboljšava dinamički opseg fotografije i smanjuje buku – čak i u mraku – pružajući neuporedivi kvalitet snimka. Dva senzora takođe omogućavaju fotografima da iskoriste opseg filtera, od podešavanja fokusa posle fotografisanja do izmene zamućenja pozadine u odnosu na objekat u fokusu, Bokeh efekta.

Leave a Reply