Početna AUTOMOBILI Novi Jeep® Cherokee

Novi Jeep® Cherokee

Novi dizajn, povezanost, bezbednost i tehnološki sadržaj – ovo su stubovi koji podupiru restilizovanje modela Jeep® Cherokee.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Spoljašnjost novog modela Jeep Cherokee osvežena je da bi se dobio nov, moderan izgled. Izmene su u glavnom u vezi sa prednjim delom vozila koji ima veoma upečatljiv izgled koji oslikva premijum karakter brenda, a opet ostaje veran legendarnom Jeep stilu. Novi dizajn eksterijera uključuje novu masku, LED farove, dnevna kratka svetla (DRL) i maglenke uokvirene svetlim detaljima.

Prepoznatljiva oblikovana hauba sadrži novu laku aluminijumsku strukturu i odvojena je od prednjih blatobrana, čineći izgled modela Cherokee još više posebnim.

Najbolji telefoni 2019

Slično tome, novi savremeni izgled naglašava novi profil zadnjeg dela modela Jeep Cherokee, preoblikovan je u skladu sa izmenama u dizajnu, čime se dobio skladniji prelaz ka zadnjem delu vozila. Nova zadnja svetla modela Cherokee ostaju sastavni deo dizajna zadnje grupe svetala, koji dolazi u obliku tankih homogenih LED traka koje su obmotane oko svakog stop-svetla i zadnjih migavaca. Nova i drugačija laka kompozitna vrata prtljažnjika uključuju ručku sa mehanizmom za otvaranje koja je postavljena više radi lakše upotrebe korisnika. Pri tom, dostupna su i vrata koja se otvaraju bez ruku pritiskanjem mesta ispod branika nogom.

2019 Jeep® Cherokee Limited

Klijenti će ceniti i novi poklopac za rezervoar i otvor za punjenje bez kapice. Naposletku, Jeep Cherokee nastavlja da nudi zadovoljstvo vožnje sa otvorenim krovom koje samo Jeep može da obezbedi zahvaljujući krovnom otvoru sa dve ploče CommandView. CommandView proteže se od vetrobrana do zadnjeg dela vozila, omogućujući savršen pogled i na i van puta i dostupan je kao jedna od opcija.

Izmenjena unutrašnjost modela Jeep Cherokee donosi dodir svežine i elegancije uz veću udobnost i funkcionalnost zahvaljujući dobro iskorišćenom prostoru i novim tehnološkim elementima. Unutrašnjost odlikuje moderan dizajn, ručno oblikovani delovi, visokokvalitetni materijali, umeće i posvećenost detaljima.

2019 Jeep® Cherokee Limited

Vozači i putnici odmah mogu da primete prefinjenu i elegantnu obradu kao što su moderni detalji boje Piano Black i Satin Chrome (nijanse crne i sive) na radio uređaju, otvorima za ventilaciju i okviru na ručici menjaca. Ovim se stvara skladan izgled skrojen po posebnoj meri. Dugme električne parking kočnice smešteno je u sredini okvira postolja menjača radi lakšeg korišćenja. Uključene kontrole za menjanje brzina postavljene su na volanu kod modela koji su opremljeni devetostepenim automatskim menjačem.

Prilagodljiva grupa instrumenata uključuje TFT i troipoinčnim LED crno-belim ili sedmoinčnim ekranom u boji. Ekran u boji od 7 inča prikazuje informacije koje vozač može lako da menja dok vozi – uključujući navigaciono uputstvo za svako skretanje, brzinu, potrošnju goriva u stvarnom vremenu, upozorenja u vezi sa bezbednošću, napredni podesivi tempomat (Adaptive Cruise Control-Plus), audio informacije i opremu koja je svojstvena brendu Jeep, sistem za kontrolu prijanjanja za različite terene(Selec-Terrain).

Centralna konzola izmenjena je da bi se dobilo više prostora povećanjem zapremine prednjeg pregratka, savršenog za priključivanje pametnih mobilnih telefona i drugih uređaja na ugrađene USB ulaze radi lakšeg pristupa povezanim uslugama.

Zapremina prtljažnjika takođe je povećana za više od 30 litara i sada nudi dodatni, upotrebljiv prostor za opremu koja se koristi u svakodnevnim avanturama.

Leave a Reply