Početna Privatni korisnici Novi način gledanja televizije – Samsung QLED

Novi način gledanja televizije – Samsung QLED

Nova QLED linija potvrđuje Samsungovu lidersku poziciju u industriji televizora, sa koje diktira budućnost i definiše napredne, vrhunske tehnologije.

Premijera je održana u muzeju Luvr, kako bi se naglasila Samsungova fokusiranost na novi „lifestyle“ koncept televizora koga predstavljaju dva umetnička dela, Samsung QLED TV i „The Frame“.

The Frame
Samsung se ponovo udružio sa Ivom Beharom, poznatim dizajnerom iz Švajcarske, kako bi korisnicima ponudio elegantno remek delo koje se u potpunosti uklapa u enterijer bilo kog doma. Nagovešten na sajmu CES 2017, “The Frame” je novi pristup koji gledanje video sadržaja u bilo kojoj prostoriji ili okruženju uzdiže na jedan novi nivo.

Zasnovan na inovativnoj tehnologiji, „The Frame“ izgleda kao ram za sliku koji visi na zidu, kada je uključen “umetnički” program rada “Art Mode”. Umesto da se ugasi i postane crn, kao konvencionalni TV uređaj, ekran ovog TV uređaja se transformiše u umetničko delo, omogućavajući korisnicima da izaberu umetnička dela, specijalno dizajnirana za ovaj uređaj. Sa više od 100 ponuđenih umetničkih dela u više kategorija, uključujući pejzaž, arhitekturu, divljinu, akciju, crteže, sigurno je da će se pronaći nešto za svaki ukus i želju. Zajedno sa brojnim opcijama za prezentaciju umetničkih dela, uz odabir boja i okvira i opciono Studio postolje, ovaj uređaj će zaista oplemeniti životni prostor korisnika. Uz to, „The Frame“ je opremljen novim kablom za nevidljivo povezivanje i novim postoljem koje se potpuno priljubljuje uza zid. Na ovaj način korisnicima je omogućeno da televizor okače bilo gde, bez neuglednih kablova ili žica.

Leave a Reply