Početna Privatni korisnici Novi način gledanja televizije – Samsung QLED

Novi način gledanja televizije – Samsung QLED

Nova QLED linija potvrđuje Samsungovu lidersku poziciju u industriji televizora, sa koje diktira budućnost i definiše napredne, vrhunske tehnologije.

blank
Panasonic TV

Premijera je održana u muzeju Luvr, kako bi se naglasila Samsungova fokusiranost na novi „lifestyle“ koncept televizora koga predstavljaju dva umetnička dela, Samsung QLED TV i „The Frame“.

The Frame
Samsung se ponovo udružio sa Ivom Beharom, poznatim dizajnerom iz Švajcarske, kako bi korisnicima ponudio elegantno remek delo koje se u potpunosti uklapa u enterijer bilo kog doma. Nagovešten na sajmu CES 2017, “The Frame” je novi pristup koji gledanje video sadržaja u bilo kojoj prostoriji ili okruženju uzdiže na jedan novi nivo.

ATV & NAUTICA 2020

Zasnovan na inovativnoj tehnologiji, „The Frame“ izgleda kao ram za sliku koji visi na zidu, kada je uključen “umetnički” program rada “Art Mode”. Umesto da se ugasi i postane crn, kao konvencionalni TV uređaj, ekran ovog TV uređaja se transformiše u umetničko delo, omogućavajući korisnicima da izaberu umetnička dela, specijalno dizajnirana za ovaj uređaj. Sa više od 100 ponuđenih umetničkih dela u više kategorija, uključujući pejzaž, arhitekturu, divljinu, akciju, crteže, sigurno je da će se pronaći nešto za svaki ukus i želju. Zajedno sa brojnim opcijama za prezentaciju umetničkih dela, uz odabir boja i okvira i opciono Studio postolje, ovaj uređaj će zaista oplemeniti životni prostor korisnika. Uz to, „The Frame“ je opremljen novim kablom za nevidljivo povezivanje i novim postoljem koje se potpuno priljubljuje uza zid. Na ovaj način korisnicima je omogućeno da televizor okače bilo gde, bez neuglednih kablova ili žica.

blank

Leave a Reply