Početna FOTO / VIDEO Novi Panasonic mikrosistemi: Pametnije funkcije, usavršene performanse

Novi Panasonic mikrosistemi: Pametnije funkcije, usavršene performanse

PMX90, PMX92 i PMX94 mikrosistemi dobijaju optički TV ulaz.
Space Tune optimizacija sobe na seriji tankih uređaja HC410 i HC412 optimizuje zvuk prema prostoru.
Novi modeli serije HC i PMX krasi izvanredno zgodna funkcija AUX-IN Auto Play.

Panasonic najavljuje početak prodaje tri nova mikrosistema , SC-PMX90, SC-PMX92 i SC-PMX94, kao i dva tanka mikrosistema, SC-HC410 i SC-HC412.

Svih pet modela krasi nova funkcija AUX-IN Auto Play, koja omogućava slušanje strimovane muzike preko uređaja kao što je Chromecast Audio bez ikakvog napora – sistemi pre toga uopšte ni ne moraju da budu uključeni.

Dodatkom optičkog ulaza, Panasonic PMX90, PMX92 i PMX94 mikrosistemi pružaju znatno unapređeno iskustvo doživljaja zvuka prilikom gledanja TV-a.
Optimizacija sobe Space Tune, koju je originalno razvio Panasonic-ov priznati Hi-Fi brend Technics, podešava zvučni izlaz u skladu sa položajem uređaja HC410 i HC412 u prostoru, što obezbeđuje da slušalac uvek uživa u najboljem mogućem zvuku.

Privlačan dizajn koji prati Panasonic-ova izvrsnost zvuka osigurava da moderni SCH410 i SCH412 zvuče jednako spektakularno kao što izgledaju.
A najsavremenije funkcije kao što su Space Tune i AUX-IN Auto Play znače da Panasonic ostaje na čelu zvuka savremenog života.

Leave a Reply