Početna Privatni korisnici Novi Porsche Cayenne: reper konkurenciji

Novi Porsche Cayenne: reper konkurenciji

ATV & NAUTICA 2020

Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila marke Porsche – Cayenne – predstavio je svoje novo lice Srbiji. Potpuno novi koncept, sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski auto sa pet vrata, zadržao je prepoznatljivi Porsche duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

Sličan Porscheovim sportskim automobilima po svojim karakteristikama, ubrzanju i dinamici vožnje, novi Porsche Cayenne, treće generacije, je istovremeno i vrhunski funkcionalan za terensku vožnju i porodičnu upotrebu. Vodeći računa o zaštiti životne sredine, Porsche je stavio akcenat na benzinske motore koji imaju bolje performanse, ali i umanjenu potrošnju i emisiju izduvnih gasova.

ATV & NAUTICA 2020

Novi Porsche Cayenne prati moto kompanije „Sportski automobili – ponovo zajedno!“; tako je Porsche porodica dobila još jednog sportskog člana upakovanog u SUV vozilo – pravi „tim snova“. Eksterijer novog modela ne odlikuju bitnije izmene – osim u izgledu zadnjeg dela – ali je zato enterijer potpuno nov, usklađen sa modelom Panamera, sa digitalnom srednjom konzolom i mnogo većim PCM (Porsche Communication Management), tj. ekranom osetljivim na dodir od 12,3 inča. Novi Cayenne ima više novih opcija koje doprinose sportskim karakteristikama, kao i svakodnevnoj funkcionalnosti.

Ciljna grupa kupaca novog modela Porsche Cayenne su svi oni koji od SUV vozila očekuju da budu idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine i imaju obzira prema emisiji izduvnih gasova.

Novi Cayenne je do sada najidealniji spoj Porsche tradicije sa modernom tehnologijom, od koga se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila Porsche u Srbiji!

Leave a Reply