Početna AUTOMOBILI Novi Range Rover EVOQUE u Srbiji

Novi Range Rover EVOQUE u Srbiji

blank
ATV & NAUTICA ATV

Kompanija British Motors sinoć je pred velikim brojem zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života, sportista i medija, predpremijerno u Srbiji predstavila novu generaciju Range Rover Evoqua, najmanjeg modela iz game Range Rover.

Uz vizuelne i audio efekte, model je predstavljen, a gosti su mogli da vide dve verzije modela u beloj i Nolita Grey sivoj boji.

ATV & NAUTICA ATV

Novi Evoque će od 21.Marta biti izložen na štandu British Motorsa u hali 1 beogradskog sajma.
Konferencija za medije povodom izlaganja na 54. Međunardonom salonu automobila održaće se na štandu British Motors u areni hali 1 Beogradskog sajma, u 13 časova, 21. marta.

Novi Evoque je modernističkog pristupa dizajnu koji ima Range Rover. Visok pojas i opadajuća linija krova ističu jedinstveni mišićavi profil, stvarajući pouzdan i dinamični stav.

Evoque-ove privlačne proporcije mu daju veličanstveno prisustvo, zajedno sa novim ugladjenim dizajnom farova sa brišućim pokazateljima pravca ili zmigavcima.

Enterijer novog Range Rover Evoque-a je spoj prefinjene elegancije i čistih, slobodnih površina. Najnovija tehnologija u kombinaciji sa najfinijim materijalima i detaljima daju otmen i luksuzan ambijent.

Leave a Reply