Početna Privatni korisnici Novi Samsung Eco usisivači

Novi Samsung Eco usisivači

blank
ATV & NAUTICA 2020

Koliko ste se puta do sada uhvatili za glavu kada treba da očistite kuću? I koliko ste samo puta računali koliko vremena ili novca će vam oduzeti dosadni kućni poslovi? Svi znamo da usisavanje nije ničija omiljena aktivnost, ali zahvaljujući novim modelima Samsung usisivača, ova vrsta aktivnosti postaje sve jednostavnija.

Kako bi svojim korisnicima olakšala usisavanje, kompanija Samsung predstavila je novu liniju Eco usisivača, modele F700 i F500 bez vrećice i F600 sa vrećicom. Usisivači su dizajnirani tako da omoguće lakše i bolje usisavanje, uz manje napora i utrošene električne energije. Naime, Eco usisivači imaju maksimalnu snagu motora od 1500W što je u skladu sa zahtevima Evropskog zakonodastva o umanjenoj potrošnji energije. Uprkos manjoj potrošnji energije, oni poseduju jaku moć usisavanja, minimalni usisni pritisak prašine od 70 odsto i prašine na tvrdim površinama od 95 odsto.

ATV & NAUTICA ATV

Samsung Eco usisivači donose vrunski kvalitet čišćenja, lakše i bolje usisavanje, uz manje napora. Zahvaljujući Motion Sync Design tehnologiji, modeli iz nove linije su stabilni i brzo se i lako kreću bez prevrtanja. Njihova Cyclone Force Multi tehnologija odvaja nečistoće iz vazduha, sprečava ih da napuste komoru, čuvajući tako filter od začepljenja. Takođe, ovi usisivači poseduju i senzor za prašinu koji signalizira crveno svetlo kada detektuje prašnjavo mesto i na taj način obaveštava korisnika gde treba da očisti. Uz to, dolaze sa novom 2 step četkom i Hepa 13 filterom koji zadržava bakterije, alergene i prašinu koje obični usisivači vraćaju u vazduh.

Za jednostavnije usisavanje, Eco usisivači dolaze sa brojnim dodacima uz pomoć kojih je moguće dobro očistiti sve tipove podloga i nepristupačnih uglova. Bilo da je potrebno usisati ili ispolirati parket, tepih ili očistiti za kućnim ljubimcem, korisnicima su na raspolaganju specijalne četke za detaljnije čišćenje. Ovi dodaci za uska područja, brisanje prašine i presvlaka omogućavaju lako čišćenje svih nezgodnih mesta u kući.

Leave a Reply