Početna Privatni korisnici Novi snažni odvojivi laptop – HP Pro x2

Novi snažni odvojivi laptop – HP Pro x2

Novi dodaci za Pro x2 i Elite x3 podižu produktivnost u vertikalnoj organizaciji rada uz do sada neviđen stepen sigurnosti u današnjem povezanom svetu

Panasonic TV

Pro x2 je prilagodljiv, 2-u-1 odvojivi laptop, idealan za poslovnu upotrebu, pošto ima više režima rada, uključujući tu režime rada pogodne za držanje prezentacija, hvatanje beleški, režim rada kao tablet u slučaju prikupljanja podataka, i režim rada kao laptop. Može se konfigurisati sa različitim procesorima iz najnovije, sedme generacije Intel® procesora, pružajući pouzdane performanse kako bi bile zadovoljene različite potrebe krajnjih korisnika.

ATV & NAUTICA 2020

Zahtevi vezani za bezbednost, upravljanje i radni vek računara takođe su predstavljali fokus tokom izrade Pro x2. Uređaj je od samog početka dizajniran sa idejom da obezbedi sigurno radno okruženje – sa ugrađenim čitačem pametnih kartica, SSD-om koji se može ukloniti, kao i HP Client Security Suite Gen3, u kombinaciji sa opcionim senzorom za očitavanje otiska prstiju i opcionim NFC (Near Field Communications) modulom.

HP-ovi uređaji x2 i x3 su napravljeni sa idejom da se koriste u različite svrhe, pa je zato u ponudi i veliki broj opcionih dodataka koji pomažu profesionalnim korisnicima u pokretu da ostanu produktivni i povezani na internet i kada su u, i van kancelarije.

HP Pro x2 612 G2 je dostupan po početnoj ceni od 999 evra.

Leave a Reply