Početna Događaji IFA 2018 Novitet iz kompanije Miele: Vrhunski učinak pranja za samo 39 minuta –...

Novitet iz kompanije Miele: Vrhunski učinak pranja za samo 39 minuta – uz potrošnju energije manju za 60%

SingleWash funkcija omogućava efikasno pranje pojedinačnih komada odeće

Sačekati da se sakupi dovoljno veša ili imati grižu savesti zato što ste oprali samo jedan ili dva komada odeće? Oba ova problema su sada prošlost. Zahvaljujući novoj SingleWash funkciji kompanije Miele, čak i najmanja količina rublja, pa čak i jedan jedini komad odeće sada mogu biti oprani ekonomično, brzo i higijenski. Ali i sa napunjenim bubnjem, korisnici Miele mašine za veš mogu da računaju na praktično pranje koje štedi energiju: sa standardom energetske efikasnosti ‘A+++ minus 50%’ za manje od tri sata.

SingleWash funkcija podešava potrošnju vode i struje kao i vreme ciklusa tačno za potrebe pranja malih količina veša. Ova funkcija je zasnovana na patentiranoj PowerWash 2.0 tehnologiji kompanije Miele koja koristi preciznu cirkulacionu pumpu koja se prilagođava količini veša, kao i Spin&Spray tehnologiji koja donosi dodatne korisničke pogodnosti.

Najbolji telefoni 2019

Čak i pri pranju normalnih količina veša, PowerWash 2.0 tehnologija omogućava odličnu energetsku efikasnost i kratke programske cikluse. Miele mašine za veš u ovom trenutku nadmašuju najbolju A+++ ocenu energetske efikasnosti za čak 50%.

Parametri ciklusa pranja prilagođeni najmanjim količinama veša
Kako bi još više potpomogla SingleWash funkciju, PowerWash 2.0 tehnologija je unapređena dodatkom novih funkcija koje još preciznije registruju kvašenje i natapanje odeće. To uključuje dodavanje taman onoliko vode u bubanj, koliko je potrebno da se nakvasi svako pojedinačno vlakno odeće. U zavisnosti od upijajućih sposobnosti tkanine, to može da podrazumeva zagravanje i samo jedne do dve litre vode po kilogramu odeće u procesu pranja. Kao rezultat toga, mašina koristi oko 60% energije manje i upola manje vode, sa jasno vidljivim uštedama na vremenu. Ciklus programa za minimalno peglanje koji pere na 40°C traje samo 39 minuta i to bez ikakvog umanjivanja učinka pranja.

Štaviše, novi proces pranja je idealan za pranje problematične odeće. To može biti tkanina koja je podložna puštanju boje ili komadi odeće koje je najbolje prati odvojeno zbog materijala od kog su napravljeni ili iz higijenskih razloga.

Leave a Reply