Početna Privatni korisnici Novootvoreni Xiaomijev Mi Store u Beču

Novootvoreni Xiaomijev Mi Store u Beču

blank
Panasonic TV

Četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi je u subotu, 26. svibnja otvorio vrata svog prvog Mi Storea u Beču i ovom dijelu Europe. Velik broj uzbuđenih Mi fanova, koji su od kasnih večernjih sati s nestrpljenjem čekali u redu Shopping Centra Süd kako bi prisustvovali dugo očekivanom otvorenju te kupili prve primjerke pametnih telefona kao i proizvoda iz područja potrošačke elektronike, potvrda su da ovaj kineski vizionar zaista uspješno ostvaruje svoju poslovnu filozofiju kojom želje i potrebe Xiaomi korisnika stavlja na prvo mjesto.

Otvorenjem Mi Storea u Beču ovaj globalno prepoznatljiv i popularan proizvođač pametnih telefona, u suradnji s tvrtkom Bijelić&Co, ovlaštenim distributerom Xiaomi proizvoda na području Austrije, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore, nastavlja s najavljenim daljnjim intenzivnim ulaganjima u osiguravanje što šire i lakše dostupnosti svojih proizvoda na području srednje Europe, potvrđujući status svjetskog lidera u području mobilne tehnologije.

ATV & NAUTICA ATV

Zavirite u impresivnu fotogaleriju novog Mi Storea kako biste na tren osjetili i doživjeli atmosferu koja je na dan otvorenja zavladala cijelim Shopping Centrom Süd!

Leave a Reply