Početna Home Odlično rešenje za grejanje u prelaznom periodu!

Odlično rešenje za grejanje u prelaznom periodu!

Zahvaljujući tehnološkim inovacijama i inverterskoj tehnologiji, klima uređaji kompanije LG Electronics (LG) omogućavaju manju potrošnju i velike uštede, što ove uređaje čini odličnim rešenjem za grejanje u prelaznom periodu i tokom zime, kao i u režimu hlađenja u letnjem periodu

Momacki auto – Infiniti HEADER

Kompanija LG nudi sveobuhvatna rešenja kada su u pitanju klime superiorne energetske efikasnosti koje svojom elegancijom deluju nadmoćnije od ostalih. Pored prefinjenog dizajna, LG klime nude izvanredna tehnička rešenja, najnaprednije tehnologije i efikasnije grejanje.

Jedna od ključnih karakteristika klima uređaja novije generacije jeste Inverter tehnologija koja omogućava brzo postizanje željene temperature, bez obzira na to da li je u pitanju grejanje ili hlađenje. Ova inovacija omogućava daleko manju potrošnju, a samim tim donosi i velike uštede na kraju meseca, što čini ove uređaje odličnim rešenjem za grejanje u prelaznom periodu i tokom zime kao i u letnjem periodu. Inverter omogućava smanjenje potrošnje energije do čak 70 odsto pri odredjenim uslovima, što klima uređaje sa ovom tehnologijom čini veoma energetski efikasnim. Za razliku od kompresora na standardnim klima uređajima koji se isključuju i uključuju da bi se podesila temperatura, uređaji kompanije LG koji poseduju DUAL Inverter Compressor neprekidno podešavaju brzinu kompresora da bi se održali željeni nivoi temperature. To minimalno variranje štedi energiju i obezbeđuje hlađenje, ali i grejanje bez premca.

10 saveta Instagram IN PAGE

Pored prednosti inovativne inverter tehnologije, efikasnost LG klima uređaja se postiže korišćenjem visokoefikasnog ekološkog rashladnog sredstva R32. Pored toga što ima viši indeks hlađenja nego što je to slučaj kod drugih tehnologija freona, tehnologija Freon R32 je i ekonomičnija i bezbednija.

LG klima uređaji projektovani su za vrhunski i stilizovani kvalitet života, a minimalistički i svedeni izgled se lako može uskladiti sa svim vrstama dizajna enterijera. Staklo sa ogledalom na prednjem delu reflektuje okruženje da bi se naglasio enterijer i pružila vanvremenska lepota kroz čvrstinu stakla.

Bitna stavka koju LG klima uređaji poseduju je antibakterijski filter za vazduh koji ima sposobnost skupljanja minijaturnih čestica prašine, polena i grinja, kao i sprečavanja njihovog prodiranja u prostoriju. Roditelji najbolje znaju koliko je to bitno za one najmlađe. Funkcija koja dodatno karakteriše usmerenost kompanije LG ka inkorporiranju najnovijih tehnologija u svoje proizvode jeste protok vazduha, odnosno količina vazduha kojom klima uređaj može da snabdeva prostoriju. Umesto u samo jednom pravcu, razvoj tehnologije omogućio je klima uređajima da vazduh distribuiraju u tri ili četiri različita smera istovremeno, što se na najbolji način ispoljava tokom hladnijih dana.

Još jedna od pogodnosti LG klima uređaja je mogućnost upravljanja sa bilo kog mesta pomoću Wi-Fi konekcije i ekskluzivne LG aplikacije. Zahvaljujući ovoj funkciji, korisnici mogu blagovremeno rashladiti ili zagrejati svoj dom sa bilo kog mesta. Sa najnovijom tehnologijom tihog rada motora i tehnologijom za brigu o zdravlju, revolucionarni LG Inverter klima uređaji stvaraju zdravu i ugodnu atmosferu u vašoj kući ili kancelariji u potpunoj tišini.

Kompanija LG kreirala je mnogobrojne modele klima uređaja koji poseduju navedene funkcije i predstavljaju odličan izbor za prelazni period, kao i za zimu, među kojima prednjače Artcool Stylist, Art cool Mirror i Athena. Artcool Stylist Smart Inverter karakterstičan je po svom minimalističkom stilu, pa je idealan za moderne prostorije, Art cool Mirror odlikuje elegantni reflektujući dizajn, dok Athena Smart Inverter klima uređaj poseduje klasičan izgled, kao i jonizator koji omogućava automatsko čišćenje.

LG klima uređaji sadrže širok opseg funkcija koje omogućavaju da u svakoj prostoriji, u zavisnosti od veličine, prilagodite temperaturu i potrošnju energije, kako biste ostvarili optimalne uslove.

SAZNAJ VIŠE https://www.lg.com/rs/klima-uredaji

Leave a Reply