Početna Vesti Ove godine, LG otvara IFA sajam!

Ove godine, LG otvara IFA sajam!

Izvršni direktor kompanije LG Electronics (LG) Jo Seong-Jin i tehnološki direktor kompanije Dr I.P. Park održaće zajednički uvodni govor na otvaranju ovogodišnjeg IFA sajma kako bi posetiocima predstavili viziju razvoja LG ThinQ tehnologije veštačke inteligencije. Obraćanje članova uprave LG-ja, pod naslovom „Misli Mudro, Budi Slobodan: Živi Slobodno uz veštačku inteligenciju“ biće održano u petak, 31. avgusta, u hali 26b Berlinskog sajma.

Najveći prioritet Dr Parka, kao tehnološkog direktora kompanije LG, jeste transformacija poslovanja kompanije sa fokusom na veštačku inteligenciju kao svoj prioritet i centar budućeg razvoja. Ključni deo ove strategije podrazumeva i spremnost za otvoreno partnerstvo kako u zemlji tako i u inostranstvu, u skladu sa LG strategijom otvorenosti.

LG je razvio ThinQ krajem 2017. godine kako bi identifikovao sve svoje proizvode i usluge koje koriste veštačku inteligenciju. LG ThinQ proizvodi i usluge imaju mogućnost deep learning-a i komuniciraju međusobno, koristeći različite tehnologije veštačke inteligencije, kako od drugih partnera, tako i sopstvenu LG DeepThinQ tehnologiju. Pre godinu dana LG je najavio otvaranje laboratorije za veštačku inteligenciju u Seulu kako bi okupio sva AI istraživanja u tehnologijama zaključivanja i učenja na osnovu prepoznavanja glasa, videa i senzora, kao i detektora prostora i prisustva. LG laboratorija doprinela je razvoju prvog „pametnog“ klima uređaja na svetu, kao i inteligentnih frižidera, mašina za pranje veša i robotskih usisivača.

Leave a Reply