Početna Gadgets Pametne rukavice za smartfon – Mujjo

Pametne rukavice za smartfon – Mujjo

Mujjo je pre više godina napravio prve rukavice kojima se može s svim prstima upravljati ekranom. Za ovu sezonu su stigle potpuno unapređene i promenjenog dizajna. Ovog puta je tkanina impregnirana, rukavice su tanke, i na prstima imaju dodatne trake radi čvršćeg držanja.

Mujjo “tačskrin” rukavice

Izdržljiv trostruki sloj, laminiran sa 3M Thinsulate u „sendvič“ konstrukciji radi odlične izolacije, čine ove rukavice savršeno otpornim na vetar.

Spolja su čvrste i izdržljive, a unutra su obložene mekanim i toplim flisom. Jednostavno, glatko i sigurno. Savršeno prate šaku i daju slobodu svakom pokretu.

Rukavice su jedinstveno dizajnirane sa optimizovanim linijama prianjanja, napravljenim od lepljivog silikona i strateški postavljenim na preovlađujuće delove ruke, koji dodiruju telefon. Dakle, čak i u vlažnim i olujnim danima, telefon će ostati čvrsto smešten na dlanu.

Kada je reč o kvalitetu, trajnosti i dizajnu, Mujjo rukavice su za koplje ispred konkurencije. Na linku ispod ih možete poručiti, a uz kod #techlifestyle dobijate 15 odsto popusta na sve proizvode. Popust traje do kraja godine.

KUPI

Leave a Reply