Početna FOTO / VIDEO Panasonic D70BT DAB radio/CD plejer: sa stilom, svestran i lak za korišćenje

Panasonic D70BT DAB radio/CD plejer: sa stilom, svestran i lak za korišćenje

Panasonic predstavlja raskošno stilizovani RX-D70BT DAB radio. Pored FM i DAB+ tjunera, ovaj izuzetno svestran radio ispunjava ulogu savremenog muzičkog centra tako što pušta CD-e i podržava najsavremenije bežično strimovanje muzike i podkasta putem Bluetooth-a. On takođe ima i USB i AUX ulaze kako bi se osigurala kompatibilnost sa pametnim telefonima, tabletima, računarima i različitim tipovima starije audio opreme.

D70BT pruža zvuk visokog kvaliteta iz kompaktnog tela, a jednostavan je za upotrebu zahvaljujući velikom, jasnom dot-matriks ekranu i brojnim ergonomski dizajniranim tasterima.

Trijumf savremenog dizajna, D70BT će izgledati posebno na svakoj komodi ili bilo gde drugde u svakoj unutrašnjosti sobe. On u praktične svrhe ima ugrađenu ručku i može da se napaja iz baterija, što korisnicima omogućava da uživaju u omiljenom muzičkom sadržaju bilo gde da odu.

Savršen za svakodnevnu upotrebu, D70BT kombinuje prenosivost, jednostavnost upotrebe, dizajn sa stilom i reprodukciju široke lepeze izvora i formata.

Leave a Reply