Početna Home Panasonic GZ2000: Najsinematičniji TV na svetu

Panasonic GZ2000: Najsinematičniji TV na svetu

Panasonic TV

Novi prilagođeni Professional Edition OLED panel koji je podešavan u Holivudu. Novi HCX PRO inteligentni procesor koji pruža nenadmašne detalje i preciznost
Prvi na svetu* TV koji podržava HDR10+, Dolby Vision i HLG Photo format. Prvi na svetu* TV sa ugrađenim zvučnicima koji emituju nagore koji mogu da isporuče Dolby Atmos.
Zvučnike je podesio Technics pomoću tehnologije JENO Engine

Panasonic je danas najavio puštanje u prodaju modela GZ2000, koji ima posebno napravljen Professional Edition 4K OLED panel u kojem su primenjena Panasonicova prilagođena hardverska unapređenja.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Optimizovan od strane vodećeg holivudskog koloriste, novi panel izdvajaju preciznost boja bez premca i znatno bolji prosečni nivoi svetline.
GZ2000 je prvi na svetu* OLED TV koji podržava i HDR10+ i Dolby Vision HDR, kao i HLG Photo, novi format za statične slike koji uvodi fotografiju u HDR svet.

Pored toga, GZ2000 je prvi TV na svetu sa ugrađenim zvučnicima koji emituju nagore koji su u mogućnosti da isporuče Dolby Atmos imerzivni audio uz apsolutnu jednostavnost i udobnost.

Kompletan audio sistem takođe je podešen od strane Technics inženjera.

Zahvaljujući podršci za glasovne asistente, GZ2000 može savršeno da se integriše u okruženje pametne kuće.

Yasushi Murayama, direktor Panasonicovog evropskog TV poslovanja, kaže: „Zahvaljujući našem prilagođenom Professional Edition OLED panelu i našem najmoćnijem procesoru ikada, zajedno sa beskompromisnom zvučnom kombinacijom tehnologija Tuned by Technics i Dolby Atmos, GZ2000 je najpotpuniji televizor koji smo ikada napravili.“

Leave a Reply