Početna Home Panasonic OLED televizori će imati režim kalibrisan za Netflix

Panasonic OLED televizori će imati režim kalibrisan za Netflix

blank
ATV & NAUTICA ATV

Panasonic je otkrio da će njihova linija modela OLED televizora za 2019. podržavati režim kalibrisan za Netflix (Netflix Calibrated Mode), što je režim ekrana koji televizor konfiguriše na isti način na koji su stvaraoci kalibrisali svoje monitore tokom postprodukcije, uvodeći sliku studijskog kvaliteta pravo u dnevnu sobu.

Modeli koji podržavaju režim kalibrisan za Netflix: Serija GZ2000, serija GZ1500, serija GZ1000, serija GZ950
Panasonic ovim potezom proširuje pružanje najpreciznijih slika i na sadržaj koji se strimuje.

ATV & NAUTICA ATV

Panasonic i Netflix dele dugu istoriju saradnje u pružanju zabave na najkvalitetniji mogući način. Zahvaljujući ovom bliskom partnerstvu, Panasonic OLED televizori sada će imati mogućnost da prikazuju Netflix TV serije i filmove na najverniji način. Jednom jednostavnom postavkom u meniju, pretplatnici usluge Netflix doživeće precizne boje, tačan dinamički kontrast i veran pokret – baš onako kako je stvaralac zamislio.

Režim kalibrisan za Netflix primenjuje se na celokupni Netflix katalog uključujući TV serije, dokumentarce, filmove i drugo. Na primer, ljubitelji serije Stranger Things sada mogu da iskuse mračne detalje dimenzije Upside Down kao nikada do sada.

blank

„Kvalitet za nas predstavlja sve i zbog toga smo oduševljeni što predstavljamo režim kalibrisan za Netflix na Panasonic OLED TV-ima, tako da naši članovi imaju mogućnost da iskuse zadivljujuće priče na Netflix-u na najautentičniji način“, rekao je Rob Caruso, potpredsednik za partnerska angažovanja za uređaje u kompaniji Netflix.

„Tema kompanije Panasonic za 2019. je da isporuči ‘još više‘ Holivuda u ‘još više’ domova. To smo uradili tako što smo uveli Dolby Vision, Dolby Atmos i HDR10+ i do naših modela koji se nalaze u osnovi ponude. Kroz ovu saradnju sa kompanijom Netflix mi to ponovo činimo: donosimo sliku studijskog kvaliteta do još više gledalaca“, rekao je Yasushi Murayama, direktor audiovizuelnih proizvoda za kompaniju Panasonic u Evropi

Leave a Reply