Početna Privatni korisnici Pet jednostavnih koraka za prebacivanje podataka sa telefona na telefon

Pet jednostavnih koraka za prebacivanje podataka sa telefona na telefon

Momacki auto – Infiniti HEADER

Novi telefon je zabavan – elegantan, brz, poseduje bolju kameru i nudi vam mnoge nove mogućnosti. Nažalost, pre nego što počnemo da uživamo, moramo da prođemo kroz mukotrpan i nezahvalan proces konfiguracije, preuzimanja aplikacija, prebacivanja podataka, personalizacije… Osim ako nismo kupili Huawei pametni telefon, jer je ova kompanija odlučila da nas oslobodi ove neprijatne obaveze i uradi sve umesto nas!

Obožavate taj trenutak: otvaranje kutije vašeg novog telefona. Pažljivo ste ga odabrali da odgovara vašem stilu, elgantnom ili sportskom, sa svim novim odlikama, boljom kamerom, bržim procesorom i više memorije – želite odmah da krenete da ga koristite. Ipak postoji još jedna velika prepreka koja vam ne dopušta da se opušteno zabavljate sa svojim novim uređajem. Pre nego što vaš novi telefon zaista postane vaš, morate da preuzmete sve aplikacije koje koristite, da sve podesite kako vam odgovara, prebacite sve fotografije, kontakte i poruke sa starog telefona.

IFA 2019 IN PAGE

Sve ove aktivnosti očigledno nisu teške, ali su nesumnjivo duge, monotone i definitivno dosadne. Šta više, dolaženje do željenog rezultata ponekad može delovati nemoguće ili zahtevati mnogo više od upornog kliktanja više opcija: Android može da obavi ,,premeštanje“ biblioteke aplikacija i konatakata (ako su povezani sa Google nalogom), i možete da prebacite slike i muziku sa jednog telefona na drugi pomoću kompjutera, ali prebacivanje stvari kao što su SMS i MMS poruke, lista dolazećih i odlazećih poziva ili lična podešavanja, zahtevaju specifičnu dodatnu aplikaciju. Ali ove aplikacije ne samo da ceo proces čine još komplikovanijim i dužim, već dovode u pitanje bezbednost naših najosetljivijih informacija.

Rešenje problema je aplikacija Phone Clone, dostupna vlasnicima Huawei telefona. Ona ovaj zamorni i složeni proces skraćuje na samo nekoliko dodira ekrana. Uz to, ova aplikacija vam omogućava da prebacite podatke ne samo sa Huawei telefona, već i sa telefona ostalih marki i sa drugim operativnim sistemom. Kako se koristi?

Leave a Reply