Početna Privatni korisnici Pet karakteristika Huawei P9 telefona o kojima niste imali pojma!

Pet karakteristika Huawei P9 telefona o kojima niste imali pojma!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Telefon je telefon, zar ne? Iste karakteristike, iste mogućnosti, šta još tu ima da se doda ili poboljša? Ako se domognete Huawei P9 telefona, može da Vas sačeka veliko iznenađenje – ovaj pametni telefon je dizajniran da pojednostavi Vaš život na način koji nećete naći nigde drugo i da Vam pruži alat koji će Vam omogućiti da dostignete nedostižno. I dalje ne verujete? Pogledajte pet karakteristika koje Vam nudi Huawei P9 za koje verovatno niste znali da su tu, a bez kojih uskoro nećete moći da zamisllite svoj život. I zapamtite – to je samo početak!

Kuc kuc, ko je…?
Često se dešava da želite da pokažete prijatelju nešto što ste videli na ekranu svog telefona. Možda je to mapa koja pokazuje put do dogovorenog odredišta, ili zabavno razmenjivanje komentara ispod Vaše Facebook publikacije, ili aplikacija koja pokazuje koliko ste napredovali u učenju novog jezika? Šta god da je, uslikati ekran sa Huawei P9 telefonom je toliko lako koliko da dvaput dodirnete ekran zglobom prsta. Kuc kuc – i Vaš telefon čuva sve što vidite na ekranu, sa opcijom da to odmah podelite sa svojim prijateljima.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Da li znate da možete takođe da napravite “fotografiju” celog web sajta, čak iako ne staje na ekran? “Nacrtajte” oblik slova S na ekranu zglobom svog prsta i vidite magiju kako se razvija! Probajte i drugačije oblike da pokrenete i druge komande!

Mama, vidi, bez ruku!
Postoje trenuci kad zaista ne možete da dirate telefon onoliko koliko biste želeli. Na primer, kad ste u kupatilu i pozove Vas neko s kim biste voleli da popričate, ali Vaše ruke su mokre pa ne možete da se javite. Ili kad su Vam prsti zaglavljeni u testu, a Vi shvatite da morate da pozovete prijateljicu jer niste sigurni da ste dobro zapamtili njen recept…a Vaše ruke su skroz prljave! Nema problema, imate Vaš Huawei P9! Glasno izgovorite “Ok Emi” – i telefon se budi i spreman je da sluša Vaše instrukcije. Možete mu narediti da pozove odabranu osobu, pokrene kameru ili potraži određenu rečenicu na netu. Uz pomoć glasovnih komandi možete takođe da se javite ili odbijete dolazni poziv!

Brzo i sa prečicama
Dakle Vaš telefon poseduje sve moguće aplikacije i alate, ali kakve to veze ima ako je pristup istim komplikovan i zahteva vreme? Kada Vam treba svetlo u mračnom hodniku kada tražite ključeve koji su Vam upravo ispali iz ruke, zaista ne želite da prolazite kroz nekoliko nivoa menija – kao i kad Vam treba trenutan pristup kalkulatoru ako želite brzo da izračunate kako da podelite račun sa prijateljima u restoranu. Šta biste rekli ako bi svi najvažniji alati – snimanje govora, baterijska lampa, kalkulator i kamera – bili dostupni preko zaključanog ekrana? Eto – sa Huawei P9 telefonom, sve što treba jeste da provučete sa donjeg ugla zaključanog ekrana nagore da biste momentalno pokrenuli neku od aplikacija, a da ne morate da je tražite.

Usput – da li ste znali da ako u sleep režimu budete dvaput kliknuli dugme za utišavanje, Vaš telefon će se istog trenutka probuditi i napraviti fotografiju? Probajte ovaj trik, zaista je vredno!

Leave a Reply