Početna AUTOMOBILI Pet najvelelepnijih koncept automobila sa Sajma automobila u Ženevi 2019

Pet najvelelepnijih koncept automobila sa Sajma automobila u Ženevi 2019

blank
ATV & NAUTICA 2020

Sajam automobila u Ženevi 2019. godine je poprište prave invazije vanzemaljaca. Čudni i futuristički koncept automobili nalaze se na sve strane.

Mnogi su pokupili dizajnerske detalje iz prošlosti i dali im neku novu svrhu, nešto poznato, a opet u isto vreme i osvežavajuće novo.
Ovo su pet najprigodnijih automobila za ovaj članak sa ovogodišnjeg sajma.

ATV & NAUTICA ATV

Neki od njih će postati serijski modeli dostupni mnogima, dok neki predstavljaju samo dizajnerske studije koje treba da nam pokažu delić onoga kako će izgledati automobili budućnosti.

blank

Italdesign DaVinci Concept

Od italijanske dizajnerske firme Italdesign – tvoraca zadivljujućeg Zerouno superautomobila od 1,7 miliona dolara – dolazi novi grand tourer, nazvan po akademskom i umetničkom pioniru Leonardu da Vinčiju.

U studiju Italdesign kažu da model DaVinci može da pokreće ili potpuno električni pogonski sklop ili 4.0-litarski V-8 motor, i može da bude postavljen na bilo kojoj modularnoj platformi ovog proizvođača.

Vodeći se time kako su u studiju Italdesign opisali ovaj automobil, ne zvuči kao da je ovo vozilo spremno za proizvodnju, ali vodeći se njegovim izgledom, neko će otvoriti novčanik i zahtevati da se jedan odmah nađe u njegovoj garaži.

Leave a Reply