Početna Broj 199 Philips IFA 2017: Inovacijama do uživanja

Philips IFA 2017: Inovacijama do uživanja

ATV & NAUTICA 2020

Philips je posetiocima sajma prikazao široku paletu svojih proizvoda, ohrabrujući ih da uzmu aktivno učešće u upravljanju svojim zdravljem. Takođe su predstavljeni novi mali kućni kuhinjski aparati.

Digitalna oralna briga
Sonicare DiamondClean Smart je kompletno rešenje za oralnu negu i zdravije usta. Nova četkica za zube donosi inovacije i podiže performanse, dajući primetne rezultate već posle nekoliko dana.

ATV & NAUTICA 2020

Glava četkice za zube je sa pametnim senzorima; sada se povezuje s aplikacijom i navodi vas da operete sve zube, skrećući pažnju na delove koje ste preskočili. Izveštaj o stanju vaših zuba možete poslati ličnom zubaru, s kojim se kasnije možete savetovati oko redovnih kontrola ili iznenadnih pregleda.

Izuzetna kafa, svaki put
Prilagodite svojim trenutnim željama sledeću šoljicu kafe. Saeco je prikazao novu liniju Xelsis kafe aparata koja pravi do 15 tipova kafe, kako bi svaki poznavalac uživao u trenutku čistog zadovoljstva u udobnosti svog doma. Uskladite sa svojim željama svaku sledeću šolju kafe. Izaberite jačinu kafe, aromu, dužinu, temperaturu, količinu mlečne pene, pa čak i redosled sipanja kafe i mleka. Za brzo spremanje omiljenih kafa, možete podesiti do osam profila.

Kada se po društvu pročuje da imate novi Philips Saeco Xelsis kafe aparat, češće ćete imati goste.

Ukusna i zdrava pržena hrana
Teško je odoleti izazovu ukusne pržene hrane. Kako bi minimizovao količinu masti pri takvoj pripremi hrane, Philips Airfryer XXL je primenio tehnologiju uklanjanja masti iz procesa prženja.

Kombinovanjem snažnog grejača i motora, vreo vazduh se brzo kovitla oko hrane, kroz celu posudu gde je hrana, i izvlači mast iz nje, ali ostavlja ukus, sokove i miris hrane. Mast se topi i posebnim kanalima izvlači van posude. Rezultat je vredan svakog zalogaja!

Velika XXL posuda prima celo pile, ili čak do 1,4 kg krompira, ili nekog drugog povrća. Airfryer ima pet podešavanja za različitu hranu, kontrolu temperature od 40 do 200°C i prži bez prskanja po kuhinji.

Za još bolje spremanje hrane, aplikacija NutriU sa receptima i savetima pomaže da savladate sve trikove prženja bez ulja i masti.

Leave a Reply