Početna Privatni korisnici Pickbox vs Netflix u Srbiji

Pickbox vs Netflix u Srbiji

Pickbox Srbija
Pickbox Srbija
Momacki auto – Infiniti HEADER

Vest o dolasku Netflixa u Srbiju kod mnogih je podstakla želju da se registruju i isprobaju najpoznatiji striming servis za gledanje filmova i serija na svetu. S obzirom na to da je Netflix brend koji je desetinama miliona ljudi širom sveta omogućio gledanje sadržaja bilo gde i bilo kada, svi su poželeli da vide o čemu se radi i hoće li iste serije i filmovi biti dostupni kod nas kao i u Americi ili u zapadnim zemljama.

S obzirom na to da Netflix dolazi na tržište na kojem se Pickbox zaživeo pre godinu dana, svi su se pitali da li će mu Netflix svojim dolaskom ugroziti poslovanje.

EON 1 godina

Iako je Pickbox kao usluga star tek godinu dana, na našem tržištu je pronašao svoje mesto i ne plaši se da bi Netflix mogao da mu ga oduzme. Na svim teritorijama uz Netflix postoje i drugi SVOD igrači, kao što su Hulu, Amazon ili za našu oblast Pickbox i HBO GO. Sve usluge imaju različitu ponudu sadržaja, cenu i način distribucije, a gledaoci se često odlučuju za preplatu i na više različitih striming servisa.

Ali, po čemu se zapravo razlikuju Netflix i Pickbox?
Trenutna verzija Netflixa ne nudi prevode, dok Pickbox nudi prevod svih sadržaja koje su preveli profesionalni prevodioci. Osim toga, Diznijevi crtaći poput Hrabre Meride, Pepeljuge i drugih na Pickbox su i sinhronizovani za najmlađe. Iz meseca u mesec pristižu nove serije i filmovi, a Pickbox je u svojoj prvoj godini imao čak 19 premijera, poput Kuće od karata (House of Cards), Državne sekretarke (Madam Secretary), Mesta zločina: Sajber (CSI: Cyber), Crnog siročeta (Orphan Black), Semena života (Extant), Doktora za seks (Masters of Sex.) Nove serije, ekskluzivno za Srbiju, na Pickbox dolaze 24 sata nakon američke premijere, s profesionalnim prevodom.

Ovog meseca na Pickboxu će se premijerno prikazivati trenutno najjača Šoutajmova serija Milijarde (Billions) s višestruko nagrađivanim glumcima Polom Đamatijem i Dejmijanom Luisom (Homeland) u glavnim ulogama, Bezgranično (Limitless) snimljena prema istoimenom filmu s Bredlijem Kuperom, kao i Državna sekretarka i Mesto zločina: Sajber, a ova godina na Pickboxu je započela uz svetsku premijeru BBC-jevog Šerlok specijala.

Pickbox će i dalje insistirati na kvalitetu svojih sadržaja i prevoda, pa će donositi premijerne i kultne serije, puno Diznijevih sadržaja za decu i filmske klasike koje svi vole da gledaju.

U videu pogledajte novitete na Pickboxu u januaru:

Leave a Reply