Početna Privatni korisnici Pomerite granice sa novim moto g6 uređajima

Pomerite granice sa novim moto g6 uređajima

Momacki auto – Infiniti HEADER

Pre pet godina, kompanija Motorola zacrtala je sebi cilj da se pozabavi prazninom na tržištu: kvalitetnim pametnim telefonima koji mogu da urade izvanredne stvari – po ceni koju još više ljudi može da priušti. Kompanija je želela da to budu telefoni sa aktuelnim karakteristikama, dizajnirani u datom trenutku – a ne prošlodišnji modeli po jeftinijim cenama.

Prvi moto g postao je najbolje prodavani pametni telefon u istoriji kompanije Motorola. Od tada, nastavili smo da pomeramo granice predstavljanjem moto e telefona, pametnog telefona koji je bio potpuno opremljen i prodavan po razumnoj ceni. Porodice proizvoda moto g i moto e nude savršene kombinacije za potrošače koji ne žele da prave kompromise između kvaliteta, stila i doživljaja.

IFA 2019 IN PAGE
null

Ove godine ova tradicija se nastavlja sa najnovijom generacijom moto g porodice.

Dijagonala ekrana od 5,9 inča, sa odnosom dimenzija od 18:9 čini moto g6 plus “vitkim” i dugačkim, kao i neverovatno lakim za držanje. Njegov Full HD Max Vision displej verno oslikava živopisne boje i sve fine detalje. Napravite najkreativnije slike do sad koristeći njegov napredni softver i instant fokus pomoću Dual Autofocus Pixel tehnologije.

Zahvaljujući njihovom širokom f/1.7 sočivu i veličini piksela od 1.4um, slikanje, čak i u uslovima slabe vidljivosti, postalo je lakše. Ali uslikavanje svih tih trenutaka koji će vas ostaviti bez daha je samo početak – sistem pametnih kamera podržava skeniranje teksta, kao i prepoznavanje znamenitosti, poznatih obeležja i drugih objekata.

TIFF layered files

Napredan softver za slikanje omogućava portretima, koji su na nivou kvaliteta iz studija, umetničko crno-belim fotografijama, i urnebesno smešnim filterima za lice, da dođu do izražaja pomoću dualnih pozadinskih kamera od 5 i 12 megapiksela. Ali to nije sve! Otključajte ili zaključajte vaš telefon ili autorizujte mobilno plaćanje istog trenutka pomoću super-bezbednog multifunkcionalno senzora za otisak prsta

Celodnevna baterija od 3000 mAh vam omogućava da ste uvek u pokretu, a kada dođe vreme za punjenje napunite telefon za sate korišćenja kroz nekoliko minuta pomoću TurboPower 15 punjača koji dolazi uz telefon. Moćni osmojezgarni procesor od 1.8 GHz će vam obezbediti brzinu potrebnu da pristupite slikama, aplikacijama i svemu ostalom bez ikakvog laga ili zastajkivanja.

Prodaja nove moto g porodice će početi u Srbiji od 4. Juna. Početne preporučene cene su:
• g6 play – 199 EUR
• g6 – 249 EUR
• g6 plus – 299 EUR

Leave a Reply