Početna NAUTIKA Popularne destinacije za krstarenje – Halkidiki

Popularne destinacije za krstarenje – Halkidiki

Kao i većina mesta na Mediteranu, veći deo Halkidikija je najlepši kada se posmatra iz vode. Uživajte u morskoj ekskurziji na vašem brodu, to je najbezbedniji i najekonomičniji način da istražite kristalno čistu vodu i što je najvažnije: nije vam potrebna plovidbena dozvola. Priredite sebi i svojim najbližima predivan dan u beskrajnom plavetnilu. Uživajte u odmoru na Halkidikiju dok se zabavljate na vodi!

blank
ATV & NAUTICA 2020

Bilo da želite da bacite sidro pokraj zavučene plaže i uživate u suncu ili želite da krstarite plovnim putevima duž obale do najpopularnijih morskih destinacija, sa svojim brodom pronaći ćete tačno ono što vam je potrebno.

Istražite fascinantnu obalu oko gradića Vurvuru na poluostrvu Sitonija na Halkidikiju.

ATV & NAUTICA 2020

Plava laguna – Skriveni dragulj Halkidikija

Plava laguna je nešto što se retko viđa i nešto što nije lako opisati rečima. To je mali moreuz između ostrva Diaporos i Agios Isidoros, koji predstavlja plitki zaliv sa morskim dnom prekrivenim belim peskom i morem tirkizne boje. Iz vazduha deluje kao da je neko uključio podvodna svetla da osvetli ovu lagunu kao sjajan dragulj – apsolutno je zadivljujuća!

Samo zamislite sebe kako skačete sa palube broda u osvežavajuće kristalno čisto more ili kako ronite po ovom čudu prirode koje podseća na bazen i pruža verovatno najbolju vidljivost na svetu! Plava laguna je vredna truda koji iziskuje odlazak na ostrvo Diaporos.

Plaža Mirsini (Havaji) – Delić raja

Sa istočne strane ostrva Diaporos nalazi se dobro zaštićena plaža kojoj se može prići samo brodom!

Ovaj delić raja na zemlji predstavlja kombinaciju plavog mora, belog peska i belih stena! Plaža Mirsini, poznata i kao „Havaji“ je mesto koje morate da vidite. Zbog svog geografskog položaja uvale su zaštićene od vetra i tamo nema talasa. Mirsini plaža, sva u karipskom stilu, je dobro sakriven dragulj Halkidikija, to je definitivno mesto koje morate da stavite na listu lokacija koje obavezno morate obići.

Leave a Reply