Početna Privatni korisnici Povratak u divljinu uz Sony 4K televizore

Povratak u divljinu uz Sony 4K televizore

blank
Panasonic TV

Lemuri i languri koji trenutno borave u rezervatu Port Lympne u Kentu dobili su priliku da, zahvaljujući moćnim Sony BRAVIA X90C 4K televizorima, vide realistične i detaljne prikaze svojih prirodnih staništa na Javi i Madagaskaru. Ova kampanja je deo čuvenog višestepenog programa „Povratak u divljinu“ u okviru kojeg se primati pripremaju za povratak u zaštićena područja svog prirodnog staništa tokom 2016. godine. Televizijski prikaz egzotičnih prašuma je jedan od koraka koji bi trebalo da pomogne lemurima i langurima da se naviknu na novo okruženje i situacije koje ih očekuju.

O seriji televizora X90C
Televizore iz nove serije Sony BRAVIA X90C odlikuje neverovatna debljina od samo 4,9 milimetara, što doprinosi njihovom elegantnom izgledu i funkcionalnosti. Osim toga, omogućen je i zadivljujući 4K prikaz izuzetne jasnoće, živopisnih boja i kontrasta.

ATV & NAUTICA ATV

Moćni 4K X1 procesor pruža odličan kvalitet slike bez obzira na vrstu sadržaja koji gledate. Svaki izvor sadržaja, bilo da je u pitanju TV program, Blu-Ray video zapisi, DVD-ovi ili 4K snimci sa Interneta, prolazi kroz inteligentnu analizu i unapređuje se na nivo približan 4K rezoluciji.

Modeli iz serije BRAVIA donose još živopisnije boje – sada dodatno poboljšane 4K procesorom X1 sa funkcijom Precision Colour Mapping koja prikazuje svo bogatstvo crvenih, zelenih i plavih nijansi. Zahvaljujući TRILUMINOS ekranu, svojstvenom Sony televizorima, uživaćete u najširem opsegu tonova.

Model X90C ima i podršku za HDR, što znači da pruža širi dinamički opseg osvetljenja, čime se ostvaruje moćniji kontrast. Na taj način, otkrivaju se suptilni detalji slike, od detaljnih nijansi crne boje i senki do najsvetlijih nijansi, uključujući i tonove bele boje.

Leave a Reply