Početna Privatni korisnici Premijera Huawei P9

Premijera Huawei P9

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Huawei Consumer Business Group u Londonskom Battersea Evolution-u predstavio je dugoočekivane modele P9 i P9 Plus. Huawei je ponovo postavio standarde u pogledu kvaliteta kamere koju je ovog puta kreirao u saradnji sa poznatim Leica brendom.

Dualna kamera novog Huawei P9 modela korisničko iskustvo podiže na jedan sasvim novi nivo pružajući ljudima mogućnost da prave fotografije u boji ali i upečatljive crno-bele. Osim dva nova telefona, Huawei je predstavio i novu narukvicu Talkband B3.

10 saveta Instagram IN PAGE

Ključni momenat bilo je predstavljanje ekskluzivnog trailera nove Huawei P9 TV reklame sa Henry Cavill i Scarlett Johansson u glavnim ulogama. Henry i Scarlett su globalni ambasadori Huawei P9 serije. Odražavajući vezu između dve svetske zvezde u Šangaju i Holivudu, snimak simbolizuje partnerstvo kompanija Huawei i Leica i mešanje slika u boji i onih crno-belih.

“Huawei je uzbuđen što korisnicima novog P9 pametnog telefona obezbeđuje najbolje iskustvo fotografisanja oslanjajući se na mogućnosti koje pruža Leica, lider u proizvodnji kamera sa tradicijom dugom više od 100 godina,” rekao je Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.

“Korisnici širom sveta koriste pametne telefone i svake godine naprave na milijarde fotografija, što je učinilo da kamera postane jedna od najznačajnijih delova telefona. Korisnici novog P9 pametnog telefona sada će imati neverovatno jasne, bogate i autentične fotografije, napravljene moćnim telefonom majstorski dizajniranom koji izgleda neverovatno.”

Leave a Reply