Početna Lifestyle Premijere na BMW Motorrad štandu

Premijere na BMW Motorrad štandu

Panasonic TV

BMW Motorrad se ove godine našao u istoj hali sa ostalim BMW brendovima i predstavio neke od najnovijih modela svoje game.

Novi BMW R 1250 GS Adventure napravljen je za sve izazove. Teške rute, loši uslovi i najzabačenije destinacije ne predstavljaju problem za glavnog među putničkim „enduro“ modelima. Sa povećanjem zapremine na 1254 ccm i 100 kW (136 ks), poseduje još više snage za divlje predele, pustinju ili seoski put. Pored poboljšanih performansi, motor ujedno radi efikasnije i pruža izdržljivost koja je potrebna da se stigne do cilja sledeće etape.

ATV & NAUTICA 2020

Varijabilna kontrola bregaste osovine BMW ShiftCam potpuno je nova tehnologija –omogućava nesmetanu vožnju u niskom opsegu brzine i visoki obrtni moment u svakom opsegu brzine. Ovo za posledicu ima uravnoteženi rad motora koji vam daje još više samopouzdanja kada vozite svoj R 1250 GS Adventure.

Zapremina motora je 1254 ccm. Povećanje performansi jasno je primetno na svakom terenu sa 100kW (136 ks) i 143 Nm maksimalnog obrtnog momenta pri 6.250 obrtaja u minutu. Revizija motora sa sistemom BMW Shiftcam obezbeđuje optimalni proces unutrašnjeg sagorevanja te tako i sveukupno povećanje energetske efikasnosti.

Dizajn modela BMW R 1250 GS Adventure prenosi čistu robusnost. Redizajnirane šipke za zaštitu motora i rezervoara kompletiraju impresivan izgled. Konektivnost sa ekranom visoke rezolucije dolazi kao standardna oprema.

Preko Bluetooth uređaja može se povezati sa sa pametnim telefonom, a 6,5-inčni TFT ekran prikazuje vam sve u vezi sa motociklom i nudi dodatne elemente kao što su navigacija i muzika. Idealan za avanturu i u planinama: BMW R 1250 GS je standardno opremljen sistemom Hill Start Control (HSC), koji vam olakšava vožnju na padinama.

Leave a Reply