Početna AUTOMOBILI Premium PICK UP: Mercedes-Benz X-Klasa

Premium PICK UP: Mercedes-Benz X-Klasa

X-Class drive event, Santiago de Chile 2017,
Momacki auto – Infiniti HEADER

Za razliku od ostalih Pick-up-ova, nova X-Klasa rešava očigledne suprotnosti: moderni dizajn I beskompromisnu robusnost, impresivne off-road mogućnosti I visok nivo dinamičnosti u vožnji, visok nivo komfora kombinovan sa stilom I uz sve to izuzetna funkcionalnost. Sve ovo X-Klasu čini Mercedes-om među Pick-up-ovima. Ovaj Pick-up za teške uslove isporučuje upravljivost I odlično ponašanje u vožnji koje zadovoljava mnoge zahteve – kako po pitanju dinamike u vožnji tako I po pitanju udobnosti tokom vožnje. Ovo je postignuto zahvaljujući komfornom sistemu oslanjanja sa finim podešavanjima koja se očekuju od Mercedes-a. Vozilo se sastoji od lestvičaste šasije(rama), zadnje pune osovine sa multilink oslanjanjem, prednjeg nezavisnog oslanjanja točkova I spiralnih (zavojnih) opruga na obe osovine.

X-Class drive event, Santiago de Chile 2017,

X-Klasa je namenjena veoma različitim grupama kupaca: od veleposednika I u Argentini, vlasnika kompanija I građevinskih preduzetnika u Australiji, porodicama koje privlače premijum proizvodi u Brazilu, indidvidualcima sa visokim nivoom svesnosti o trendovima u Južnoj Africi I Velikoj Britaniji kao i sportskih avanturista na Novom Zelandu I u Nemačkoj.

IFA 2019 IN PAGE

Pored toga što donosi progresivni dizajn poznat sa Concept X-KLASA-e koji je velikim delom nepromenjen za standardni model, nova Mercedes-Benz X-Klasa je jedinstveno raznovrsna po pitanju oblasti primene – može biti korišćena kao čvrsti, pick-up za sve terene ali u isto vreme I kao vozilo za urbani način života I kao porodično vozilo. X-Klasa pomera granice postavljene pred klasično pick-up vozilo. Ona upotpunjuje svoje cenjene jake strane pick-up-a srednje veličine sa tipičnim Mercedes-Benz karakteristikema dinamičnosti u vožnji, komforom, dizajnom, bezbednošću, mogućnostima konekcije sa internetom i velikim mogućnostima individualizacije. Na ovaj način Mercedes-Benz ispunjava zahteve klijenata koji su se promenili I otvara ovaj segment za novu grupu kupaca.

Mercedes-Benz X-Klasse – Interieur, Ausstattungslinie PROGRESSIVE // Mercedes-Benz X-Class – Interior, design and equipment line PROGRESSIVE

Mercedes-Benz Pick-up će biti atraktivno cenovno pozicioniran u svom segment I u Nemačkoj će biti dostupan počev od 37,294 Euro (uključujući 19% PDV-a).
Cene modela za ostala tržišta će biti objavljene kako vozilo bude uvođeno na tržišta.

Leave a Reply