Početna Gadgets Prenos uživo na YouTube! – HTC RE kamera

Prenos uživo na YouTube! – HTC RE kamera

Panasonic TV

Korisnici od sada mogu jednostavno da dele svoje snimke povezivanjem RE kamere sa svojim YouTube kanalom i slanjem linka gledaocima širom sveta na kome mogu da prate emitovanje uživo.
Nova funkcionalnost već je dostupna za Android™ uređaje u vidu besplatne nadogradnje za „RE app“ u Google Play™ prodavnici. Ova opcija korisnicima RE kamere omogućuje ne samo da sa lakoćom snimaju izuzetne video zapise, već i da ih jednostavno i momentalno podele sa drugima. Sada i prijatelji širom sveta i članovi porodice korisnika koji ne mogu da prisustvuju nekom događaju, ipak mogu da ih prate uživo, kao da su tu. Besplatna nadogradnja RE aplikacije „strimingom“ uživo biće dostupna i za iOS operativni sistem, tokom prvog tromesečja 2015.

Širok ugao snimanja i kompaktne dimenzije kamere RE odlike su sa kojima nećete propustiti važne momente. A zbog snimanja zapisa na microSD™ kartici, uz bekap snimaka na vašem mobilnom telefonu i u informatičkom oblaku (cloud), RE je spreman da zaista sačuva sve vaše dragocene trenutke.

ATV & NAUTICA 2020

Mogućnost „striminga“ se jednostavno koristi i pogodna je da se do maksimuma iskoriste potenicijal i prednosti video sadržaja, tako što, na primer, omogućuje prenos sa muzičkog nastupa, ronilačke avanture ili snimaka kamerice postavljene na kućnom ljubimcu. Preko aplikacije RE (RE app) prijavite se na svom YouTube kanalu i aktivirajte striming u realnom vremenu. Kada jednom potvrdite podešavanja, prenos sa kamere RE je brz kao treptaj. Video zapis po želji možete da prenesete direktno sa RE kamere na svoj pametni telefon, koji ga zatim šalje na vaš YouTube kanal. Pozovite i druge da pogledaju snimljen događaj tako što ćete SMS-om ili preko društvenih mreža poslati link ka video zapisu. Čak i kada ne možete da ga odgledate uživo, link će biti aktivan i nakon što se emitovanje/prenos završi.

Onima koji gledaju sadržaj koji se prenosi nije neophodan YouTube kanal, a snimci mogu u realnom vremenu da se emituju bilo u javnom režimu, kada su dostupni za pregledanje svakome ko ima link ili ih sam otkrije preko YouTube servisa, ili u privatnom režimu koji ograničava prenos isključivo na one sa kojima ste podelili snimak.

Ažuriranje softvera za RE aplikaciju već je dostupno na Google Play prodavnici, dok će kasnije biti dostupna i verzija za iOS na Apple App Store™ prodavnici, tokom prvog tromesečja 2015.

Leave a Reply