Početna Lifestyle Proslavljena 50-godišnjica Monaco sata

Proslavljena 50-godišnjica Monaco sata

Švajcarski avangardni brend je u velikom stilu otpočeo proslavu 50. godišnjice Monaco sata na Grand Prix Formule 1 u Monaku, i predstavio prvi od pet novih kolekcionarskih satova.

Tokom trodnevne proslave u Monaku TAG Heuer je predstavio prvi od pet novih kolekcionarskih satova inspirisanih originalnim Monaco modelom, koji će sukcesivno biti prezentovani tokom 2019. godine.

5 novih kreacija inspirisane su različitim decenijama i trendovima u rasponu od 1969. do 2019. godine, a odaju počast vanvremenskom dizajnu, trajnoj inovaciji i ikoni stila.

Prestižnom događaju su prisustvovale mnoge slavne ličnosti, ambasadori i prijatelji brenda iz sveta automobilizma, glume, sporta i modelinga, dok su domaćini večeri bili glumci Patrik Dempsi i prelepa manekenka Bela Hadid.

Od svog debitovanja, Monaco sat i Grand Prix Monaco, gde je TAG Heuer oficijelni sat trke od 2011. godine, imali su jaku vezu – kolekcija TAG Heuer Monaco 1969 imenovana je upravo po ovoj trci.

Tokom najpopularnijeg vikenda u godini kada se ceo svet preseli u Monako, TAG Heuer je predstavio prvo Monaco limitirano izdanje sata u prelepoj vili Key Largo, u prisustvu ključnih ljudi brenda i mnogih slavnih ličnosti kao što su Maks Ferštapen, Patrik Dempsi, Bela Hadid, Vini Harlou, Kai Leni i odabranih gostiju iz celog sveta.

Za vreme ekskluzivne trodnevne manifestacije, gostima je odobren pristup nekim od najprestižnijih i najzanimljivijih događaja u Monaku, od privatnog obilaska Monaco Top Cars kolekcije uključujući retrospektivu Monaco sata, pa do kvalifikacija za Grand Prix, ili prestižne zabave koja je bila upriličena na TAG Heuer jahti sa nastupom poznatog francuskog DJ-a Boba Sinklera.

Događaj je kulminirao u nedelju VIP pristupom prestižnom Grand Prix Formule 1.

Leave a Reply