Početna Privatni korisnici Prvi TESLA tablet na Windows-u od danas u prodaji!

Prvi TESLA tablet na Windows-u od danas u prodaji!

Tesla Tablet H890W odlikuju izvanredni ekran od 8,9 inča, Full HD+ rezolucija i moćan hardver - Veliki IPS ekran od 8.9 inča i sa rezolucijom od 1900x1200 pix obezbeđuje sliku vrhunskog kvaliteta - Poznato okruženje Windows operativnog sistema upotpunjeno je sa Office 365 Personal - Atraktivan izgled dobijen je kombinacijom kaljenog stakla i aluminijuma, u crnoj i beloj boji - Snažan Intelov četvorojezgarni procesor i obilna količina RAM-a čine ga izuzetno moćnim

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Sa ekranom dijagonale od 8.9 inča, Tesla Tablet H890W obezbeđuje veliku radnu površinu, ali i kompaktnost i prenosivost. O visokom kvalitetu ekrana najbolje govori njegova rezolucija od 1900×1200 piksela, veća od Full HD rezolucije a optimizovana za Windows operativni sistem. Kao i kod svih ostalih modela Tesla tableta, ponovo je iskorišćena IPS tehnologija za odličnu reprodukciju boja, bez obzira na ugao gledanja. Snažno maksimalno osvetljenje, u saradnji sa senzorom ambijentalnog svetla, obezbeđuje prijatan rad i tokom dana, ali i u zamračenom prostoru.

Windows i Office su dobitna kombinacija
Osmišljen u saradnji sa Microsoftom, Tesla Tablet H890W predstavlja primer uređaja na kome ovaj operativni sistem dolazi do punog izražaja. Korisničko iskustvo je odlično, što zbog velike radne površine i rezolucije, što zbog moćnog hardvera, ali i odlične optimizacije. Ovaj uređaj dolazi sa mnoštvom unapred instaliranih Windows aplikacija prilagođenih za upotrebu na tabletima, a poslovnim korisnicima nudi i dodatnu prednost u vidu Office 365 Personal pretplate na godinu dana. I to nije sve, jer u istom periodu, ovaj softverski paket možete da koristite na još jednom uređaju (računaru) i tako formirate funkcionalni Windows eko-sistem.

Najbolji telefoni 2019

Atraktivan izgled
Aluminijumski ram obezbeđuje čvrstinu i otpornost pri korišćenju, a pošto je uređaj lagan, korisnik se ne zamara ni posle dugotrajne upotrebe tableta. Elegantan izgled je postignut upotrebom kaljenog stakla sa prednje i zadnje strane, što je dodatno naglašeno upotrebom čisto bele ili crne boje. Elementi poput rešetke otvora zvučnika ili hardverskih tastera za kontrolu, samo naglašavaju vizuelno čiste i prepoznatljive linije.

Snaga Intela
U ovom tabletu nalazi se najsnažniji Intel Atom Quad Core 3735 procesor koji po potrebi može da radi na frekvenciji do 1.8 GHz i tako savladava i mnogo ozbiljnije zadatke od onih koji se očekuju od običnog tableta. Uz pomoć 2GB RAM-a ni multitasking ne predstavlja problem, a optimizovana verzija Windows-a radi tečno, bez zastoja. U Tesla Tablet H890W ugrađeno je čak 32 GB internog prostora za podatke, pa i nakon instalacije Windows-a i Office paketa korisnici na raspolaganju imaju preko 20 GB prostora za aplikacije i lične podatke.

Optimizacija pre svega
U razvoj ovog tableta uloženo je mnogo truda i rada, a rezultat je odlično optimizovan uređaj. Veličina ekrana je dobro odmerena, tako da dobijate tablet kompaktnih dimenzija ali i sa velikom radnom površinom. Dovoljno interne memorije, obilje RAM-a i snažan procesor obezbeđuju odlične performanse bez obzira da li želite da se igrate, radite sa dokumentima iz poslovnog okruženja, krećete se po društvenim mrežama ili uživate u multimedijalnim sadržajima.

Najpopularnija Microsoft igra na poklon
U saradnji sa lokalnom Microsoft kancelarijom, a u ograničenom periodu, svi kupci Tesla tableta H890W na poklon dobijaju kupon sa kodom za HALO Spartan Assault! Ova igra je deo Halo franšize, a optimizovana je za tablet uređaje i dostupna na Windows Store-u. Halo je najpopularnija Microsoft-ova igra ikada, a ovo je izuzetna prilika da još jednom osetimo njenu nepravaziđenu atmosferu.

Tesla Tablet H890W će se u prodaji pojaviti odmah ( od 2.juna 2015.). Više informacija potražite na www.tesla.info.

Leave a Reply