Početna Privatni korisnici Putovanje kroz vreme i izuzetna izložba: Heuer Globetrotter

Putovanje kroz vreme i izuzetna izložba: Heuer Globetrotter

10 izložbi, 10 gradova, i 10 tema. TAG Heuer slavi svoju 150 godina dugu istoriju spajajući zajedno 400 dragocenosti na izuzetnoj izložbi - Heuer Globetrotter.

Panasonic TV

Ovo je prvi put da će se organizovati jedna ovakva izložba zahvaljujući saradnji TAG Heuer brenda i njegovih kolekcionara. Ovo je potpuno novi avangardni koncept brenda da prikaže sopstveno nasleđe.

U periodu od 16. septembra 2017. godine, pa tokom naredne dve nedelje u 10 TAG Heuer butika širom sveta, biće izložene tematske kolekcije vintidž Heuer modela iz Manufacture muzeja koje se nalazi u mestu Šo de Fon u Švajcarskoj, kao i predmeti iz kolekcija strastvenih kolekcionara. Ukupno 400 predmeta će biti prikazano simultano u 10 zemalja, podeljenih u 10 tematskih priča. U pitanju je jedan osvežavajući i jedinstven koncept kao što je za očekivati od avangardng brenda kakav je TAG Heuer.

Najbolji telefoni 2019

Događaj će biti pokrenut kao inicijativa za jačanje i prezentaciju bogate istorije TAG Heuer-a, koju je primenio generalni direktor kompanije TAG Heuer Žan Klod Biver 2015. godine. Od tada, baština je postala jedan od četiri stuba komunikacije TAG Heuer-a, zajedno sa sportom, lajfstajlom, umetnošću i muzikom. Nasleđe TAG Heuer-a je jedan od najjačih i najvažnijih među svim švajcarskim proizvođačima satova.

Sa sedištem u Šo de Fonu u Švajcarskoj već 150 godina, TAG Heuer je preuzeo švajcarsku izradu satova do takvog nivoa preciznosti i performansi bez presedana, čime je očuvao svoj avangardni duh. Brend takođe ima vrlo bliske veze sa porodicom Heuer, uključujući i praunuka osnivača, Džeka Hojera koji je rukovodio kompanijom od 1958. do 1982. godine. Odgovoran je za brojne modele koje su od tada stekli gotovo legendarni status, uključujući i Autavia model, kao i prvi potpisani sportski sponzorski ugovor, i kao takav on je i dalje počasni predsednik brenda.

Od džepnih satova, pa do ultra modernih, uključujući i mnogobrojne patente koji su revolucionarni u istoriji ovog brenda, ova izložba će pokazati bogato nasleđe i svojevrsno putovanje brenda kroz vreme, u svem svom sjaju.

O ovom projektu gospodin Džek Hojer je rekao: “Obuzimaju me pozitivna osećanja sa svim ovim u vezi starog Heuer i TAG Heuer brenda. Iskreno sam zahvalan što je nasleđe brenda toliko bogato i brilijantno prevedeno, da može da ispiše sjajnu budućnost!”

Izložba će se trajati u periodu od 16. do 30. septembra, a kolekcionari, obožavatelji brenda kao i obični entuzijasti i znetiželjnici moći će da pogledaju jedinstvene primerke bogatog nasleđa brenda. Svaki grad ima će određenu temu – Pariz-Heuer klasici, Ženeva-glavna otkrića, Minhen-vojni satovi, Venecija-automobili i satovi, Dubai-jedrenje i ronjenje, Hong Kong-automobilizam i vozači, Sidnej-multi sportovi, Tokio-dizajn kroz istoriju, Majami-dizajn i Singapur-Formula 1, gde će izložba zvanično i biti otvorena 13. septembra u prisustvu brend ambasadora¬- glumca Patrika Dempsija.

Leave a Reply