Početna Gadgets Razer Basilisk Ultimate – Ultimate bežični gejmerski miš

Razer Basilisk Ultimate – Ultimate bežični gejmerski miš

U kompaniji Razer se nikad nisu libili da osveže svoje proizvode, i nakon dve godine od predstavljanja, konačno je vreme da gejmerski miš Basilisk dobije svoju unapređenu verziju. Basilisk i Basilisk Essential bili su najpopularniji miševi kompanije Razer tokom ovog perioda, pa ne čudi što su u kompaniji odlučili da ih „ažuriraju“ dodavši im najnovije funkcije.

Ali da li nova HyperSpeed Wireless tehnologija, Focus+ senzor i mnoštvo fizičkih poboljšanja na modelu Razer Basilisk Ultimate opravdavaju i mnogo veću cenu koja iznosi 169 dolara? Hajde da vidimo.

Najbolji telefoni 2019

Kao naslednik modela Basilisk i Basilisk Essential, Basilisk Ultimate Wireless je prošao vizuelni remont. On je šest milimetara duži od prethodne generacije odgovaraju korisnicima koji vole „palm grip“ miševe, ali s obzirom na njegovu malu masu, može se koristiti i kao „fingertip grip“ model.

Kao prvobitni Basilisk model, i ovaj model nove generacije ima točkić za skrolovanje sa podesivom napregnutošću, što vam omogućava da bukvalno tačno osetite taktilnost svakog poteza dok skrolujete.

Najprimetnije promene su dodatak sjajnih ukrasnih elemenata sa gornje strane, novih ukrasnih dijamantskih šara sa strane i dugmića koji se sada završavaju oštrim uglom dajući mišu predatorski izgled.

Basilisk takođe koristi i najnoviju bežičnu HyperSpeed tehnologiju kompanije Razer, za koju u ovoj kompaniji tvrde da je 25% brža od bilo koje gejmerske tehnologije na tržištu.

Paralelno sa modelom Basilisk Ultimate, Razer je takođe predstavio i svoju Motion Sync tehnologiju koja sinkopira signale koji dolaze od miša sa brzinom kojom vaš gejmerski kompjuter beleži informacije.

Leave a Reply